Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

597 commentaren van in totaal 597 beoordelingen
Verkoop
Joyce
18/10/2018
10

Goede service! Werknemers hebben voldoende kennis en zijn bereid je te helpen, nemen goed de tijd voor je.

Verkoop
Aly Elling (Emmen)
11/10/2018
10

Auto Lunenborg is een zeer goede garage. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en ik kan iedereen die een auto wil kopen of leasen, aanraden zeer zeker eens bij Lunenborg een kijkje te nemen.

Service
b brandsen
11/10/2018
8

Correct vriendelijk en duidelijk.

Service
Geert Moed (Emmen)
11/10/2018
9

Al jaren worden wij op een prettige manier geholpen en te woord gestaan.Vanaf ca. 1994 zijn wij al klant bij Auto Lunenborg - Emmen. Het personeel van de receptie, van de werkplaats en de medewerkers van het verkoop-team functioneren prima.Altijd correct en meedenkend, wat wij als zeer prettig ervaren.

Service
hollander a (zwartemeer)
11/10/2018
10

Ik ben tevreden wat er word afgesproken.

Service
hr w . blom
11/10/2018
6

Net voldoende.

Service
Lambert Kiers (Emmen)
02/10/2018
9

Auto Lunenborg is een goede dealer die zich aan de afspraken houd die ze met je maken.Een goede sfeer en een goede service.

Verkoop
Marga Emming
02/10/2018
10

Prima benadering, mooi schoon bedrijf. Verkoopafdeling terecht een 10, nu hopen op eenzelfde ervaring met de werkplaats van dit bedrijf.

Service
F.Wanink (Tweede Exloermond)
26/09/2018
9

Leuk bedrijf met vriendelijke en behulpzame personeel. Kon altijd langskomen als ik er iets niet vertrouwde aan mijn auto, dan kreeg ik een goede uitleg en werd goed geholpen.

Verkoop
Klaas Engels (Erica)
26/09/2018
9

Prachtig bedrijf, zeer goed personeel.

Service
Brouwer.b (Odoorn)
19/09/2018
8

Omdat ik tevreden ben

Service
Roel Idema (Emmen)
19/09/2018
8

De verkoper *** is erg attent,dat is geweldig.

Verkoop
Dhr. Groote
12/09/2018
10

'Straight-to-the-point'-dealer zonder enige poespas of verkooppraat. Lunenborg staat lijnrecht achter het merk Toyota en draagt dit, via haar medewerkers, met hart en ziel uit.

Service
Dhr.Duinkerken (Klazienaveen)
06/09/2018
9

dit was de eerste keer dat er een onderhouds beurt werd gedaan bij mijn Yaris Hybrid,de vooraf afgesproken tijd werd niet overschreden.de ontvangst en wachttijd heb ik als aangenaam ervaren.

Service
Jaco Bergenhenegouwen (exloo)
05/09/2018
9

Ik word altijd prettig geholpen en krijg duidelijk antwoord op vragen die ik stel

Verkoop
Jeroen Jansen
05/09/2018
9

Ik ben goed ontvangen. Vriendelijk behandeld. Goed geluisterd naar mijn wensen.Goede financiële uitleg.Goede afhandeling.

Service
Joke Poelman (Emmen)
05/09/2018
10

Auto Lunenborg staat garant voor wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ze zijn betrouwbaar, het personeel is vriendelijk en ze leveren vakwerk. Ze staan altijd voor je klaar, waar je ook bent. Ze denken mee in oplossingen mochten zich onverhoopt problemen aandienen. Top service, top bedrijf.

Service
Gerda Oosting (Roswinkel)
29/08/2018
10

goede service en correcte benadering.

Service
I.J. breimer (Dalen)
29/08/2018
8

Correcte manier van werken.

Service
T Mensen (Emmen)
29/08/2018
9

Goede service en afspraken

Service
Dhr B.H. Klein Ikkink (Stadskanaal)
23/08/2018
10

Zeer klantvriendelijk en bekwaam personeel.

Service
G.e.gravers (Emmercompascuum)
22/08/2018
7

7 is een mooie cijfer,dat had ik altijd niet op mijn schoolraport

Service
Henk Groenewold (Emmen)
22/08/2018
10

alles uitstekend en prima personeel

Service
J. Wubbels
22/08/2018
8

Waren tevreden over de behandeling, fijn dat men kon wachten en de auto direct weer mee retour kon.

Service
M Arends (Emmen)
22/08/2018
9

Ik word altijd goed en snel geholpen.

Verkoop
Jan Meijer (Stadskanaal)
13/08/2018
10

Toyota Lunenborg...een garage die voelt als een warme deken. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, nemen alle tijd, zijn gastvrij en beantwoorden al je vragen. Je wordt al begroet als je een stap in de showroom zet. Dit voelt goed!!

Service
Wim Scheffer (Emmm)
08/08/2018
10

Alles ziet er ordelijk en netjes uit

Service
Dhr. J. De Wilt (Barger Compascuum)
01/08/2018
8

Ze zijn klantvriendelijk en tijdens de reparatie kreeg ik een leenauto mee, en dit was geen sloper achter Van het terrein, maar een hele jonge auto prima.

Service
Klaas van der Kaap (Emmen)
01/08/2018
10

vriendelijk personeel, helder en duidelijk in overleg

Service
K.duinkerken (Nieuwlande)
31/07/2018
10

Ben te vrede heb geen klachten vriendelijk met de klanten om gaan en koffie staat altijd klaar als je wacht vind dat een prettig gevoel

Service
laan van der (coevorden)
25/07/2018
9

goede service en jaren ervaring met deze garage.schoonouders ook naar deze garage en ook goedepunten.

Service
Jg bernsen (Barger compasc)
24/07/2018
10

Ik was zeer te vreden

Service
Harrie Schokker (Valthermond)
16/07/2018
10

Het is een fijne garage met goede verkopers.

Verkoop
Mevr. van Heye
11/07/2018
10

De werknemers van Auto Lunenborg zijn zeer professioneel en heel klantvriendelijk. Men neemt de tijd om de klant te voorzien van goede raad bij aankoop van een auto (nieuw of tweedehands) maar ook bij reparaties of verdere vragen denkt men met de klant mee zonder opdringerig te zijn.

Verkoop
Harm Hubers (Veenoord)
04/07/2018
10

goede klantgerichte service

Verkoop
KLaas Hoonakker (Emmen)
03/07/2018
10

Ben er al jaren klant(18 jaar) Nooit geen problemen. Ik ben nog nooit ontevreden met een onbehaaglijk gevoel naar huis gegaan.

Service
JMA Zwiers (Coevorden)
28/06/2018
9

ATTENT, BEHULPZAAM, DUIDELIJKHEID OVER DE REPARATIE.

Service
Peter Martin (Leeuwarden)
28/06/2018
8

Auto schoon afleveren zowel ibinnenkant buitenkant alsook motorruimte. Faciliteit voor het gebruik van leenauto is uitstekend.

Service
W Meijering (Nw. Amsterdam )
28/06/2018
9

Goede service en overleg met klant. Ervaren en goed personeel

Service
Dhr a schenk (Emmen)
27/06/2018
9

Super tevreden afspraken voledig nagekomen en perfect de schade afgehandeld van aanname schade afspraak bij spuiter en weer afleveren . Leen auto gehad PERFECT

Service
Douwe van der Veen (Emmen)
27/06/2018
9

Mijn Toyota Auris bevalt mij heel goed, de garage is tip-top en het personeel is vriendelijk en beantwoord elke vraag die je stelt.

Service
Jeroen (Klazienaveen)
27/06/2018
8

Goede en vriendelijke service

Service
Dhr Ouderkerken
22/06/2018
9

Goede service, vriendelijke en behulpzame balie medewerkers.

Service
Gerrie Ufkes (Emmen)
20/06/2018
10

Goede service, zeer vriendelijk personeel.

Verkoop
R. Stuifzand (Emmen)
20/06/2018
10

Betrouwbaar, uitstekende service

Verkoop
j. volkerts (emmen)
14/06/2018
9

Erg prettige garage afspraken kloppen vriendelijk altijd een leen auto ?? prima koffie.

Service
Rie Bakker-Stuut (Coevorden)
07/06/2018
10

Fijne garage. De mensen staan je altijd vriendelijk te woord en je kunt met hen overleggen.Bij bijzonderheden komen ze naar je toe om dat te vertellen en te overleggen wat er moet gebeuren.

Service
Edmond Bergsma (Emmen)
06/06/2018
9

KlantvriendelijkDuidelijk in prijzenKlantgerichtGastvrij

Verkoop
Gea Heller (Ter Apel )
06/06/2018
10

alles is zeer goed

Service
gier (emmen)
06/06/2018
8

beter kan niet

Service
J. Bos (Assen)
06/06/2018
9

Ga één keer per jaar voor mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt speciaal naar Auto Lunenborg toe wegens de goede persoonlijke behandeling.

Service
Stef Wassing SR (Klazienaveen)
06/06/2018
9

Volledig vertrouwen in deze firma

Service
H.Alblas
01/06/2018
8

Het beste automerk wordt naar de klant op de beste wijze vertegenwoordigt.

Verkoop
Sijmon Zondervan (Emmen)
01/06/2018
10

Altijd correcte informatie, goede service

Service
F.H.Dallinga (Sellingen)
24/05/2018
10

We vinden het een top bedrijf, die goede service en klantvriendelijkheid uitstraalt!

Verkoop
Thomas en Sobina Hoogland (Emmen)
16/05/2018
10

Zeer prettig geholpen van aankoop tot aflevering.

Verkoop
jos meijer (emmen)
09/05/2018
9

alles was duidelijk, tijd voor je nemen, eerlijke informatie geven

Verkoop
Fam. J.G Klewer (Emmen)
08/05/2018
10

Vriendelijk, terzake kundig, receptiebezetting zeer correct , gewoon vaklui.

Verkoop
Elting
02/05/2018
10

Altijd vriendelijk en correct geholpen en te woord gestaan.Personeel is technisch goed onderlegd

Service
J.Breitsma (EMMEN)
02/05/2018
9

Eén klein puntje : dat de receptionisten nu achter een glazen wand zitten vind ik persoonlijk niet zo geslaagd.Liever een directe begroeting face to face.Komt m.i.klantvriendelijker over .

Service
Rinse Rinsma (Emmen)
26/04/2018
10

Vriendelijk kundig personeel, met goede service.

Service
Roelie Brakels
26/04/2018
9

Ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en helpen je zo spoedig mogelijk.

Service
D H Busker
25/04/2018
8

Is goed op bepaalde persoon na ,die zij je mag de auto niet in de garage rijden terwijl er geen auto in stond dat komt slecht bij mij over

Verkoop
Dhr. J. de Jong (Barger-compascuum)
25/04/2018
9

Ik ben zeer goed geholpen. Altijd met een lekkere kop koffie en zeer vriendelijke en vakbekwame service.

Verkoop
Dhr. J Santing (Emmen)
25/04/2018
9

zeer tevreden

Service
Farm. Lubbers
25/04/2018
8

Omdat 10 perfect is en niemand is perfect

Verkoop
Henk Brinks (Noord-Sleen)
25/04/2018
10

Het personeel is plezierig in de omgang en zeer deskundig. We worden er altijd keurig geholpen.

Service
j.l.de groote (erica)
25/04/2018
10

hele fijne garage en personeel

Service
R. Meijering (Sleen)
25/04/2018
9

Een vriendelijk ontvangst vakkundige garage zonder poespas wat wil je nog meer

Service
Ben Assen (Emmen)
18/04/2018
10

Deskundige, behulpzame en vriendelijke medewerkers in combinatie met het onderhandelen bij inruil, de kwaliteit van de garage en de hoge mate van betrouwbaarheid van TOYOTA.

Service
Jeroen (emmen)
18/04/2018
9

Kwalitatief en klantvriendelijk

Service
Dhr. S. Schrik
09/04/2018
9

Vriendelijk en correct te woord gestaan door receptionist. De showroom is kort geleden opnieuw ingericht en is nu dan ook zeer uitnodigend voor potentiële klanten. Mijn ervaringen met garage Lunenborg zijn tot nu toe, vanaf juli 2017, zeer goed.

Verkoop
Mevr. Hartman (Zwartemeer)
28/03/2018
9

klant en service gericht

Service
bert nieland (klazienaveen)
14/03/2018
9

deze garage biedt de klant iets wat een ander nog steeds moet waarmaken .

Service
A Mulder
07/03/2018
9

Vriendelijk ,snelle afhandeling van beurt, leenauto beschikbaar, goede uitleg. Volgens afspraak gelopen

Service
bert brandsen (nieuw schoonebeek)
07/03/2018
8

vriendelijk, deskundig en open in contact

Service
Dhr. C. Gerrits (Emmen)
07/03/2018
10

vriendelijk en professioneel personeel leuke sfeer en leuk om de garage met de ten toon gesteld eauto's te bekijken onde het genot van een bak koffie.

Service
Dhr. Bram Misker (emmen.)
28/02/2018
8

Een prettige garage waar je prettig geholpen wordt.

Service
Gerrie Benes
28/02/2018
9

Vriendelijke en deskundige mensen aan de receptie en in de werkplaats. Garage maakt op mij een betrouwbare indruk.

Service
hardon rw Dhr (emmen)
28/02/2018
8

Het betreft een solide bedrijf in mijn beleving en voorwat intern het geval is;Prima stemming zowel onder personeel en dus ook naar de klant toe.Voor Uw informatie;;Ik heb het wel anders ervaren bij niet toyota dealers.

Verkoop
Kees van Eck
28/02/2018
9

Fijn geholpen

Service
T. de Jong
28/02/2018
8

Altijd in goed overleg van wat er moet gebeuren

Service
Neeltje Mocking
09/02/2018
10

Vriendelijke en vakkundige mensen, prettige gastvrije omgeving en het langskomend personeel biedt aan een kopje thee of koffie voor je in te schenken.

Verkoop
ADM Kok (De Kiel)
06/02/2018
10

Goede en betrouwbare dealer.

Service
F.J.Oldenhuis (Emmen)
24/01/2018
8

Ik wordt er altijd netjes en correct geholpen

Service
Geert Moed (Emmen)
24/01/2018
9

Eerlijk en trouw, goede service, komen hun afspraken na. Eigenlijk verdienen ze een 10, maar geef ons een kans om hun die 10 een volgende keer echt te geven.

Service
Ingrid Post (Emmen)
24/01/2018
10

Altijd aardig, vooraf prijsopgave en een gezellige wachtruimte

Service
Wijnhold Smit (Schoonoord)
24/01/2018
9

Alles wordt altijd correct afgehandeld naar mijn volle tevredenheid. Als er, bijvoorbeeld bij een beurt, onverwachte kosten zijn dan word ik daar van te voren van in kennis gesteld. De medewerk(st)ers zijn altijd erg vriendelijk en als je even moet wachten dan kan dit in de mooie wachtruimte waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie van een specialiteit die jij wenst. Ook kun je eventueel een krant of een tijdschrift lezen en dan is de tijd zo om en kun je je auto al weer meenemen.

Service
Anoniem
10/01/2018
7

word deskundig geholpen iedereen is vriendelijk en behulpzaam!

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Erg attente, betrouwbare mensen, er wordt duidelijk goed leiding gegeven en dus is er een goed team.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Bij Lunenborg werkt men vakkundig, accuraat en klantvriendelijk. De service is uitstekend.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

vriendelijk, behulpzaam en bekwaam.

Service
Dhr. J.J. Crans (Emmen)
20/12/2017
9

In volgorde van belang: betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.

Service
J.Kuipers (Emmen)
20/12/2017
9

zie mijn bovenstaande antwoorden!!!Twee Toyota"s in mijn bezit en de vijf voorgaande geleverd door Lunenborg !! Toch een plusje voor deze kundige club!!

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Omdat ik heel erg tevreden ben

Service
Anoniem
13/12/2017
8

8 is een prachtig cijfer

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Tevreden met de service en de uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Anoniem
12/12/2017
8

Auto Lunenborg is voor mij een prettige , betrouwbare garage waar ik met vertrouwen mijn auto koop en in onderhoud heb.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

klantvriendelijk duidelijk uitleg

Verkoop
Anoniem
06/12/2017
10

Vriendelijke en eerlijke verkopers die je niet het gevoel geven dat je bij hen moet kopen. En iedereen neemt de tijd voor je. Ruime showroom.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Vriendelijke bejegening. Correcte en deskundige behandeling en reparaties.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Goede service en persoonlijke benadering! Zeer prettige garage

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Omdat alles goed geregeld is, eerlijke medewerkers en een fijne sfeer

Service
Dhr. A P Hoefkens (Nijkerk ( GLD).)
06/12/2017
10

In mijn totale jaren van auto rijden ( 50 jaar) diverse garages bezocht met diverse merken. Mijn Toyota garage, Auto Lunenborg is de beste van alle garages, waar ik contact mee heb gehad.

Service
M. Ederveen (Emmen)
06/12/2017
9

Auto Lunenborg is een prettig bedrijf met dito medewerkers, in het verkoopteam, aan de receptie en in de werkplaats. Het geeft een soort familiegevoel. Afgezien van de rekening, die je toch moet betalen, is het plezierig hier de auto te laten onderhouden. Het complete plaatje geeft een gevoel van een goede prijs-prestatie verhouding.

Service
Anoniem
30/11/2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben over Auto Lunenborg

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Altijd vriendelijk personeel. Bij onduidelijkheid bij online reservering word persoonlijk terug gebeld. Er word met je meegedacht.

Service
H. Peters-Vos (Nieuw Amsterdam.)
24/11/2017
9

Auto lunenorg Emmen werkt goed en netjes. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
23/11/2017
9

Onze ervaring is: heel deskundig en vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Toyota garage Lunenborg is al heel veel jaren mijn garage. Tot volle tevredenheid. Personeel is vriendelijk en vragen worden altijd goed beantwoord. Ik hoop dat Toyota Lunnborg nog heel veel jaren mijn garage mag zijn....

Service
Peter Martin (Leeuwarden)
22/11/2017
9

Uitstraling bedrijf en vriendelijk personeel

Service
Theo Dijkstra (Emmen)
22/11/2017
10

Klantgerichtheid & service van Auto Lunenborg is zeer goed. De medewerkers van de werkplaats receptie denken met je mee en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Ik beveel Auto Lunenborg dan ook van hart aan.

Service
Jan Koops (Emmen)
15/11/2017
10

iedereen is vriendelijk, wordt netjes behandeld bij de receptiekoffie staat klaar ,fiets of leenauto, en ik heb het gevoel of ik er al jaren kom

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Klantvriendelijk en kundig

Service
dhr. J.Rakers (Emmen)
08/11/2017
10

In alle opzichten uitermate tevreden

Service
Jan Hogeveen (Nieuw-Amsterdam )
08/11/2017
9

Prettig om heen te gaan

Service
Mevr. Govers (Abcoude)
02/11/2017
7

prettige service, maar onduidelijk was, wat er onder mijn garantie viel en wat niet.

Service
Theo Smeenk (K)
02/11/2017
9

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Service
bennie sijbom (emmen)
01/11/2017
10

ze leveren goed werk af [vakman schap en ervaring].

Service
Frits Vorsteveld (Emmen)
01/11/2017
9

Ontvangst bij de receptie is zeer vriendelijk.Na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt krijg je een uitvoerige toelichting wat er is gebeurd en wat er op termijn moet gebeuren.

Service
Vinolia Meijer (EMMEN)
24/10/2017
10

de 10 is voor MIJN beoordeling TERECHT. Erg KLANTVRIENDELIJK EN CORRECT in UITLEG zijn de vakmensen van Lunenborg,

Verkoop
Ruud Oosting (Valthermond)
13/10/2017
9

In het verleden reeds meerdere auto`s bij Lunenborg gekocht . Daarom nu weer een auto daar gekocht.

Service
A Hollander (Zwartemeer)
12/10/2017
9

het is goed vertoeven daar

Service
Anoniem
12/10/2017
7

Ben tevreden met deze garage. Correcte gesprekken en afhandeling van de werkzaamheden

Service
Mevr T .Arends (Emmen)
11/10/2017
8

Ik ben zeer tevreden

Service
hendrik.eelsing (sellingen)
09/10/2017
10

je wordt er goed geholpen en ben goed tevreden

Verkoop
Mevrouw A. Van Heems (Emmen)
09/10/2017
9

Gasstvrij,netjes, altijd bereid tot hulp

Service
Anoniem
05/10/2017
8

zeer prettig personeel en prima de beurten uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
10

Prima garage met goede service en vriendelijk ter zake kundig meedenkend personeel.

Verkoop
Dhr Hebels (Klazienaveen)
03/10/2017
10

Vriendelijke contact, snelle service en heldere uitleg zowel bij aankoop als tijdens onderhoud of problemen met de auto

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Keurig/hartelijke ontvangst ,netjes behandeld door werknemer/monteurs, keurig volgens afspraak werkend

Service
MEVR. h.j. kAREL (eMMEN)
06/09/2017
10

eR WORDT MET MIJN WENSEN REKENING GEHOUDEN EN ALLES KAN IN OVERLEG

Service
Anoniem
31/08/2017
9

Wij zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
30/08/2017
9

Vanwege de manier waarop we daar behandeld worden en de kwaliteit van het werk

Service
Joke Poelman (Emmen)
30/08/2017
10

De medewerkers zijn er joviaal, vriendelijk en correct. Er is altijd wel tijd voor een grapje en een serieus gesprek. Ze staan altijd voor je klaar, zelfs als het druk is. Ze zijn vernieuwend en denken mee. Perfecte service. Alleen jammer dat ze er nooit intrappen om eens een keer spontaan (bij wijze van loyale klant ofzo?) een keer mijn auto om te ruilen (zonder verdere kosten uiteraard) voor het nieuwste model? Zou toch leuk zijn. Ik hoef geen prius of ander electriek model, is niet voor mij weg gelegd haha.

Service
LECEikens-Choufoer (Erica)
30/08/2017
9

De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en nemen de tijd voor diegene, die een auto in onderhoud geeft. De uitleg is duidelijk.

Verkoop
roelof en kinie nijboer (terapel)
30/08/2017
10

worden altijd super goed ontvangen en altijd keurig behandeld

Verkoop
jaap van ENGEN (emmen )
28/08/2017
10

je kunt er altyd even binnen lopen .je word er altyd goed behandeld en zeer vriendelijk...

Verkoop
O. Emming
28/08/2017
10

Ik rij al bijna 40 jaar toyota bij lunenborg . Ik wordt er zo goed behandeld dat ik voel me daar kind aan huis.dus zeer positief.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Fijne behandeling.

Service
Anoniem
23/08/2017
8

Persoonlijke en juiste service

Verkoop
Dhr. B.H.Klein Ikkink (Stadskanaal)
23/08/2017
10

Gastvrije ontvangst, plezierige verkopers en bali-personeel. Goede sfeer en denken met de klant mee.Een garage om aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

Service
Jolanda (Emmen)
23/08/2017
8

Ik ben blij met Toyota Lunenborg omdat niemand opdringerig is, ze eerlijk zijn als onderhoud nog niet nodig is (fijn, want een gezin met 4 pubers kost al genoeg) en behulpzaam bij 'rare lampjes'.

Service
M Arends (Emmen)
23/08/2017
9

Ik word altijd netjes behandeld en zo ook onze auto!

Verkoop
Anoniem
22/08/2017
10

Behulpzaam.Attent.Gezellig. IK ben meer dan veertig jaar klant.

Service
M.Krijgsveld (Coevorden)
16/08/2017
9

ik vind de service van de mannen uit de werkplaats en de balie mede werkers uitstekend

Verkoop
Dhr. de Jonge (Coevorden)
08/08/2017
9

Een prima garage met zeer vriendelijk personeel, een uitstekende behandeling en service.

Service
Anoniem
04/08/2017
8

Tot nu toe eerste keer bij de garage geweest met de toyota. En dat was oke.. dus de toekomst moet het uitwijzen...verder nog geen klachten over de dealer.

Service
Anoniem
04/08/2017
10

Positieve ervaringen !!!!

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Altijd zeer correctNooit een probleem gehad

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Wij worden altijd goed geadviseerd en bij extra kosten vooraf gebeld. Er wordt dan goed besproken wat er extra kan/moet worden uitgevoerd. Vriendelijk personeel, dus wat ons betreft een positief oordeel over Lunenborg Emmen

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Vriendelijk pers. Duidelijkheid en goede service.

Verkoop
Dhr. m velterop (nieuw weerdinge)
02/08/2017
8

met de meeste mensen is het goed omgaan

Service
W Meijering (Nw. Amsterdam )
02/08/2017
10

Klantvriendelijk prima service deskundig personeel mooie showroom en wachtruimte

Verkoop
Anoniem
31/07/2017
10

Woord er zeer goed behandeld personeel is zeer vriendelijk en corect ,het onderhoud word altijd goed uit gevoerd en je kunt altijd langskomen als je iets hebt

Service
Anoniem
26/07/2017
7

is ruim voldoende

Service
Dhr. J.J. Krijgsman (Epe)
26/07/2017
10

Afspraken worden nagekomen. Klant wordt vriendelijk en zakelijk behandeld. Vergelijkingen zet ik niet op papier.

Service
J.Romeijn (Sleen)
26/07/2017
9

Ik heb de mijn huidige auto al bijna 14 jaar. Al die jaren is de auto in onderhoud bij Lunenborg. Nog nooit klachten gehad, om die reden geef ik Lunenborg een 9.

Service
S.J. Lijklema (Schoonebeek)
26/07/2017
10

Prettige ontvangst bij de receptie/werkplaats met uitleg over de onderhoudswerkzaamheden. Ik vind de receptie/werkplaats de belangrijkste schakel tussen klant en dealer.

Service
Gert Besselse (Klijndijk)
24/07/2017
8

vriendelijk personeel en veel kennis in huis

Verkoop
joop piek (emmen)
24/07/2017
10

nooit geen problemen met een toyota goede service goed geholpen

Service
Anoniem
17/07/2017
8

Klantvriendelijk. Goede service

Service
Anoniem
17/07/2017
9

Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
17/07/2017
10

Zeer prettig bedrijf met kundig en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Prima bedrijf

Service
Ben van Gorkom (Coevorden )
13/07/2017
10

Vriendelijk personeel en eerlijkheid over onderhoud en beurten , geen onnodige en overbodige kosten.
Een service gerichte dealer met een prima wachtruimte.

Verkoop
Dhr. Jan van Engen (Emmen)
13/07/2017
10

Ik heb hele goede ervaring met deze mensen
Je wordt daarmaltijd spontaan behandeld
Ik vind het allemaal keurig en netjes
Zo als ik nu denk
Komt de volgende wel weer bij Lunenborg vandaan

Service
J.Schrijvers (Emmen)
13/07/2017
8

Ik kom al jaren bij Auto Lunenborg, wordt altijd correct geholpen.

Service
H.J Peters (Klijndijk)
11/07/2017
9

goede service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Kom al jaren met veel plezier bij deze dealer

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

Benadering is altijd positief, prettige mensen, goede service.

Service
Dhr. R. Steenbergen (Emmen)
27/06/2017
8

Betrouwbare en goede garage

Service
Gerda de Jong (Tweede Exloërmond)
27/06/2017
9

Erg vriendelijk personeel en behulpzaam. Ik beoordeel Emmen-Auto Lunenborg met een 9, omdat een 10 voor de juffrouw of de meester is.

Verkoop
H Kleine Deters (Emmen)
22/06/2017
10

Goede , deskundige service. Leuke uitstraling. Meelevend, enthousiast.

Service
Jan Bregman (Rijssen)
22/06/2017
8

Correcte garage, fijn personeel, je wordt niet als een nummer behandeld.
Eén minpunt heb ik zelf, dat is dat de airco van het begin niet goed gefunctioneerd heeft, dit is bij de laatste beurt weer behandeld deze kosten zijn ook niet inrekening gebracht, wat ik zeer correct vond en uiteraard waardeer.

Verkoop
Anoniem
21/06/2017
10

nou vriendelijk en eerlijk

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Goede vriendelijke service met persoonlijk contact.

Service
brouwer .b (odoorn)
21/06/2017
10

volledig tevreden

Service
Dhr Katrinus de Vries (Erica)
21/06/2017
10

ik had een voorband die op springen stond. Ik kon direct komen en in overleg hebben we besloten ook de andere voorband te vervangen. Het werk is vlot gedaan. Ik kon er onder het genot van een kop koffie op wachten. Wat een goed team en een goede garage!

Service
Anoniem
14/06/2017
8

Altijd goed en correct behandeld

Verkoop
Anoniem
12/06/2017
10

We zijn erg prettig geholpen. Professioneel kregen we veel informatie, op een prettige, klantvriendelijke manier.
Er werd service verleend die niet persé hoefde, b.v. een mail met een foto van de nieuwe auto toen hij binnen was bij de dealer.
Ook bij aflevering werd duidelijke uitleg over de auto gegeven en konden de instellingen en gegevens direct al ingesteld worden door de verkoper.
Wij vonden dat prettig en handig.
We zijn zeer tevreden..

Verkoop
Anoniem
09/06/2017
10

Dit bedrijf stelt de klant centraal en is volledig daar op gericht. Doet er alles aan om de wensen van de klant te vervullen.

Service
TJIPKE SCHRIK (STADSKANAAL)
09/06/2017
10

geweldige garage en eerlijkheid zeer aan te bevelen

Service
Dhr. de Graaf (Emmen)
08/06/2017
9

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en vakbekwaam.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Uiterst klantvriendelijk en je meteen thuisvoelend i.c.m. een correcte aflevering.

Service
Neeltje Mocking (Exloo)
07/06/2017
10

Het is gewoon een fijne garage

Service
mevr.A.van Zanten-Feenstra (Emmen)
02/06/2017
9

Altijd bereid te helpen. accuraat en zo snel mogelijk.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Een prima en betrouwbare garage met prima service

Service
Rie Bakker-Stuut (Coevorden)
31/05/2017
9

Het is een prima garage. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers en de werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Tot nu geen klachten.

Service
Anoniem
26/05/2017
9

Ik rijd al vele jaren tot volle tevredenheid een Toyota en dat zijn Corolla s, Avensis , Corolla Verso, en De Verso en heb daarmee de beste ervaringen, voor mij is Toyota de beste auto, en heb nog nooit een ernstig probleem gehad.!

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Omdat ze altijd vriendelijk en correct zijn .

Verkoop
Dhr. Ben (B.H.) Assen (Emmen)
24/05/2017
10

Belangrijke rol speelt natuurlijk, dat ik reeds vanaf 1980 meerdere auto's gekocht heb bij Lunenborg en dat men met mij bekend is inzake de manier, waarop ik handel en behandeld wil worden. Dat dit tot grote tevredenheid is, mag blijken uit het feit, dat ik meerdere auto's bij hen heb gekocht en met een enkel uitstapje steeds weer terug ben gekomen ben en nu weer een serie van drie op een rij nieuwe auto's. Dit heeft zeker te maken met de betrouwbaarheid van de auto, maar ook met de betrouwbaarheid van de garage. Ook verrassende auto's zaten ertussen, zoals één van de eerste Priussen 2 generatie en nu de H-CR. Ik blijf!
Complimenten aan het management, maar zeker ook aan het gehele team.

Service
Roelie Brakels
19/05/2017
8

ben tevreden ,voor onverwachte problemen kon ik direct terecht , wat ik zeer waardeer

Service
Fer van Andel (Emmen)
18/05/2017
9

We komen er meer dan 10 jaar, als het cijfer lager was had ik gekozen voor een andere dealer, we geven daarom een 10

Verkoop
Anoniem
17/05/2017
10

Goede service en klantvriendelijk personeel

Service
Anoniem
15/05/2017
8

Goed en altijd vriendelijke mensen

Service
Geert Eding (2e Exloermond)
15/05/2017
10

Netjes, eerlijk goede service en gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Verkoop
Jessica Carta (Valthermond)
15/05/2017
9

Erg vriendelijk en meedenkend personeel. Van auto dealer tot werkplaats personeel

Verkoop
dhr a schenk (emmen)
10/05/2017
9

wij zijn erg tevreden over de kennis vriendelijkheid van deze dealer komen er al jaren naar grote tevredenheid. dit geld voor receptie verkoop magazijn en werkplaats

Service
Anoniem
04/05/2017
8

Ze zijn zeer klantvriendelijk en goede service, echter was het fijn geweest als ze van te voren hadden aangegeven dat de kosten voor een beurt meer was geworden.

Verkoop
Anoniem
03/05/2017
10

Al sedert de jaren 1980 staat Lunenborg bij ons bekend om hun uitstekende service, heldere en volledige communicatie en kwaliteit! Je komt er weinig (weinig storingen), betaalt heel acceptabele prijzen en je krijgt altijd een gratis leenauto mee. Weinig hijgerige acties en reclames; wel consistente degelijkheid!

Verkoop
Broekman .
03/05/2017
10

Een goede garage .

Service
Geert Moed (Emmen)
03/05/2017
9

goede service, correct, klantvriendelijk, vakkundig

Service
Hans Lutjens (Emmen)
03/05/2017
10

Omdat ik helemaal tevreden ben over de persoonlijke contacten en de wijze waarop mijn auto onderhouden wordt.

Service
Jeroen Joustra (Emmen)
03/05/2017
10

Geen verrassingen door goede communicatie.

Service
Anoniem
28/04/2017
9

prima bedrijf ga ik met goed gevoel naar toe

Service
Albert Meijering (Veenoord )
26/04/2017
10

zoals aangegeven vriendelijk en deskundig personeel. Een goede sfeer dat men ook uitstraalt.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Lunenborg is een prettige dealer, waar je je thuis voelt. De receptie heet je warm welkom, er is een koffiehoek en als het wachten lang duurt is er altijd wel een werkplek om rustig te werken. Met het verkooppersoneel is het prettig onderhandelen, je krijgt het gevoel dat ze meer intermediair zijn dan verkoper. Het lijkt er op dat niet alleen de belangen van Lunenborg maar ook van de klant meetellen in het aanbod wat wordt gedaan. Bij een klein defect wordt altijd gekeken of er ruimte in de werkplaats is om er even tussendoor naar te kijken. Kortom, Lunenborg is een dealer Toyota-waardig!

Service
Anoniem
25/04/2017
10

Prima zaak. Ben zeer tevreden. Hier krijg je wat je verwacht.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM

Service
Anoniem
19/04/2017
10

omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
12/04/2017
7

Een betrouwbare dealer. Men kent de auto goed en weet precies waaraan het zou kunnen ontbreken.

Service
Gerda Oosting (Roswinkel)
12/04/2017
10

goede en gemoedelijke sfeer en dienstverlening

Service
Hietkamp (Ter Apel)
12/04/2017
10

Heel vriendelijk ontvangen en een zeer nette garage

Service
Anoniem
05/04/2017
8

Vriendelijke en goede vakmensen.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Een goede garage waar je op de ouderwetse manier wordt geholpen. En vooral dat de klant koning is!!

Service
Geert Bults (Emlichheim )
05/04/2017
9

omdat ze hun werkzaamheden goed en netjes uitvoeren en als je een lamp of iets anders wordt je meestal direct geholpen erg fijn.

Service
harends (tweede exloermond)
05/04/2017
10

top

Service
Anoniem
30/03/2017
8

Ze zijn er altijd zeer vriendelijk en correct,en er is steeds een luisterend oor voor eventuele klachten. Het onderhoud cq de reparaties worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.Voor mij mag die 8 ook een 9 zijn.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Ben tevreden over de behandeling en over de uitvoering.

Verkoop
Fam. M.Stroosnijder (Emmen)
23/03/2017
9

Tijdens de informatie vraag over een specifieke Toyota werden wij bijzonder goed geïnformeerd door de verkoper. Hij bood aan een proefrit te maken en daar hebben wij ruimschoots gebruik van gemaakt. Ook heeft hij ons voorgesteld bij de receptiemedewerkers en -sters. Kortom wij zijn zeer tevreden met de aan ons geboden service en natuurlijk de aflevering van onze fantastische Toyota C HR. Wij zijn zeer tevreden met Lunenborg en hopen nog wel een tijdje daar over de vloer te komen met onze Toyota en op die manier gebruik te kunnen maken van de uitstekende service.

Verkoop
Jan kuper (Emmen)
23/03/2017
10

Staan altijd voor je klaar Uitstekende service en prijs kwaliteit uitstekend

Service
S.G. Nubé (Emmen)
23/03/2017
10

Ik ben geheel tevreden over deze garage, zowel klantvriendelijkheid als de werkzaamheden. Bij een kleine beurt word ik zelfs gebeld of het goed is als er een ruitenwisserblad vervangen wordt, helemaal top!

Service
Chris de Vries (Emmen)
20/03/2017
8

Dit was mijn eerste ervaring met deze garage. De onderhoudsbeurt is correct overeenkomstig de afspraak uitgevoerd. Ook werd ik op een prettige wijze ontvangen door de receptie en de koffie smaakte goed.

Service
Albert Rossing (Emmen)
16/03/2017
10

Reeds 44 jaren ervaring met dealer. Nog nooit een probleem gehad. Klantvriendelijk, probleemoplossend en goed werk leveren.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Zoals eerder vermeldt, ik ben tevreden over de hele procedure zoals ze die volgen.

Service
Paul Huisman (Emmen)
16/03/2017
10

omdat de service bij Toyota altijd goed is, men heeft de tijd voor je en eventueel een bakje koffie. De medewerkers aan de balie staan je vriendelijk te woord. en de werkplaatsmedewerkers doen netjes werken. we hebben in de afgelopen 15 jaar nog nooit de auto onder het smeer teruggehad.

Service
Anoniem
09/03/2017
8

vriendelijkheid.

Service
chris vos (erica)
08/03/2017
8

Duidelijk,komt betrouwbaar over.

Service
Dhr FR Geerdink
08/03/2017
8

Goede service, vriendelijke behandeling, duidelijke communicatie. Meedenkend personeel.

Verkoop
Mevr. Prins
08/03/2017
10

Vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer, goede en uitgebreide uitleg over de auto en werkwijze garage, super auto.

Verkoop
Ron Deuten (Emmen)
08/03/2017
9

Altijd vriendelijk personeel, veel aandacht en uitleg.

Service
Anoniem
03/03/2017
9

Goede contacten en goede servise

Verkoop
Anoniem
02/03/2017
10

Vriendelijk, correct personeel, kindvriendelijk, mooie showroom.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Service gericht

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Mooi

Service
Dhr,
01/03/2017
9

Ik Ben zeer te vreden en dat ik als kland goed op de hoogte word gehouden wat ze met mijn auto aan het doen zijn

Service
H.F. van Oudheusden (Emmen)
01/03/2017
10

Na jarenlange ervaring blijfyt dit een betrouwbare garage

Verkoop
Anoniem
28/02/2017
10

Een prettig bedrijf met vriendelijk en deskundige medewerkers. Ik wordt er altijd erg prettig geholpen.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Graag meerdere soorten koffie in de automaat.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Alles naar wens verlopen. Niets en niemand is volmaakt, dus vind ik een 8 een prima beoordeling.

Service
Henk Dokter (Emmer_Compascuum)
22/02/2017
8

ik ben al jaren klant en ook al jaren een tevreden klant.

Service
Jan Keen (Emmen)
22/02/2017
8

deze keer tevreden

Service
Lemmen (Nieuwe Pekela)
22/02/2017
9

Zij komen de afspraak na en als er wat aan de auto moet gedaan worden dan komen ze naar u toe en vragen of het gedaan kan worden met uitleg wat er aan mankeert. De receptie en de personen die er werken zijn vriendelijk en begripvol.

Verkoop
Anoniem
20/02/2017
10

Sales heeft me erg goed geholpen toen ik vorig jaar november 2016 in de showroom stapte.
Ze namen de tijd voor me en gaven mij alle informatie waar ik om vroeg van de modellen die ik op het oog had.
Ook attendeerde ze mij op de komst van het nieuwste model Toyota C-HR Hybrid vanaf 15 december 2016.

Nu rijd ik in dit model Toyota C-HR Hybrid Bi-tone :))) inmiddels al 4 weken en ben heel erg tevreden met deze auto.

Ik waardeer de dealer vanwege zijn Klantgerichtheid en zijn Correcte heldere manier van communicatie naar de klant toe en een groot Pluspunt is het probleemoplossend meedenken met de klant!! Nu rijd ik in een prachtige auto van een premium kwaliteit :) Hiervoor wil ik de dealer hartelijk bedanken! Met vriendelijke groet,

Service
C.G.M. van Dijk (Borger)
20/02/2017
10

Goede behandeling en afhandeling van de werkzaamheden

Verkoop
harm zeewuster (schoonoord)
20/02/2017
10

zeer klantvriendelijk prima service goeie koffie aardige mensen auto zeer netjes afgeleverd was nog gepoetst ook

Service
Jan Meijer (Emmen)
14/02/2017
8

Ze doen wat wordt afgesproken.

Service
Anoniem
19/01/2017
9

De dealer is zeer klantvriendelijk en de werkzaamheden aan mijn auto worden goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
18/01/2017
10

Zeer ervaren personeel staat borg voor een uitstekende service. Men kent elke klant en weet precies uit het hoofd wat er speelt. Dat, en de feitelijke uitvoering van het werk geeft veel vertrouwen. En het vertrouwen is al decennialang niet geschaad.

Service
G. Veenstra (Borger)
28/12/2016
10

Betrouwbare garage met een prima uitstraling en uitermate vriendelijk personeel.

Verkoop
F. Schilperoord (Den Helder)
15/12/2016
9

De garage en gehele staf komt goed over.
Hebben alle tijd voor je !
Zeer zeker de verkoopafdeling verdiend een pluim,
waarop zij de verkoop en aflevering begeleiden.

Verkoop
Jan Hogeveen (Nieuw-Amsterdam )
09/12/2016
10

Wij zijn tevreden over de koop en service en de behandeling als klant

Verkoop
Jeroen (Emmen)
07/12/2016
9

De service van de medewerkers

Service
Jan Hogeveen (Nieuw-Amsterdam )
18/11/2016
10

Wij zijn tevreden over de koop en service en de behandeling als klant

Service
G.Hof (Emmen)
26/10/2016
9

Goede garage, goed personeel en een goed product.

Service
hendrik.eelsing (sellingen)
26/10/2016
10

vriendelijke mensen en goede serviese

Service
J.H.A.Barents (Weerdinge)
12/10/2016
10

De garage houdt mijn oude Toyota in topvorm en dat geeft een veilig gevoel

Service
T de haas (Weiteveen)
10/10/2016
10

Vertouwt goed degelijk vriendelijk

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Goede service, denken mee om problemen op te lossen

Service
j.l.de groote (erica)
29/09/2016
10

fijne zeer vakkundige mensen ---gewoon

Service
Mevr Arends (Emmen)
07/09/2016
10

Ik ben altijd goed en kundig geholpen

Service
rene post ( ermerzand)
31/08/2016
10

Klantvriendelijk waar voor je geld

Service
Anoniem
24/08/2016
9

Vriendelijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
24/08/2016
9

Pas nog langs geweest voor een nieuwe accu. Ik kon meteen terecht en werd weer snel en goed geholpen. Erg fijn in de vakantieperiode. Top!

Service
Rien Menheere (Emmen)
24/08/2016
10

Ik heb een heel goed gevoel bij deze dealer. De sfeer en de manier waarop ze met mij als kant omgaan is precies de manier waarop ik graag benaderd wordt. Daarnaast levert dit bedrijf zonder meer kwaliteit.

Service
Anoniem
11/08/2016
8

Gewoon goed

Service
Geert Moed (Emmen)
10/08/2016
9

Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in hun vaandel. Accuraat.

Service
Gerda Oosting (Roswinkel)
08/08/2016
10

zeer prettige en vakkundige benadering en behulpzaam

Service
Jan Schrijvers (Emmen)
03/08/2016
9

Ben ongeveer 25 jaar bij deze firma en altijd zeer goed en correct behandeld. Je kent het personeel en anders om ook.

Service
Ben Assen (B.H.) (Emmen)
01/08/2016
10

De kwaliteit en vriendelijkheid van het personeel is doorslaggevend.

Service
J. Bos (Assen)
29/07/2016
10

Service is de afgelopen jaren perfect geweest, jaarlijkse beurt wordt prima uitgevoerd.

Service
Hans Lutjens (Emmen)
25/07/2016
10

ze zijn goed en betrouwbaar

Verkoop
Neeltje Mocking (Exloo)
20/07/2016
9

Ik ben zeer tevreden over ons contact en de manier waarop de verkoop/koop tot stand kwam

Service
Anoniem
13/07/2016
9

je wordt er vriendelijk en correct behandeld
men neemt de tijd voor je, ook als het erg druk is.
Voor zover ik dat kan beoordelen is men deskundig, zodat je er een vertrouwd gevoel aan over houdt.
Als men niet direct antwoord heeft op een bepaald verschijnsel, word je later teruggebeld als men het antwoord weet

Service
Arno de Vries (Emmer Compascuum)
13/07/2016
9

denkt altijd met de klant mee, de werkplaats is zeer deskundig.

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Prettige benadering servlce staat voorop.

Service
dhr D.J.v.d.Veen (Emmen)
06/07/2016
10

Met een Toyota zit je gewoon goed, geen problemen tot op heden. En de service van deze dealer is prima.

Service
dhr. K.F. van beek (Dalen)
06/07/2016
9

de medewerkers van de Toyota dealer in Emmen helpen je correct, snel en goed. denken mee met de eigenaar om een zo compleet mogelijke oplossing voor een probleem aan de auto te verhelpen

Verkoop
Joke Hofstede (Erica)
06/07/2016
10

Vriendelijk en deskundig

Service
A.Mehmetaj (emmen)
29/06/2016
10

je wordt super geholpen !!!

Service
marjoleine (tweede exloermond)
29/06/2016
10

Service is goed, vriendelijk personeel aan de balie. Prijs van onderhoud is altijd heel redelijk.

Service
Dhr T . Funke (Emmen)
21/06/2016
8

alles is volgens vooraf afgesproken zaken gegaan .en dus oke.

Service
Anoniem
15/06/2016
10

We zijn al meer dan 26 jaar meer dan tevreden klanten !

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Goede afspraken mee te maken en die ook nakomen.
De service zijn uitstekend.

Verkoop
Koos Dijkstra (Emmen)
15/06/2016
10

Hij heeft ons prima geholpen, was duidelijk, kwam beloftes en afspraken na, kortom...wat wil je nog meer?!

Service
Anoniem
08/06/2016
8

Correct

Service
Arjan schenk (Emmen)
08/06/2016
10

Probleem met navigatie perfect opgelost . Keurig en vakkundig geholpen . Auto yaris hybride en garage gewoon super. Bedankt voor de prettige en vlotte service kom zeker terug.

Verkoop
Dhr. G. lahuis (Meppen (Drenthe))
08/06/2016
10

Het zijn prettige mensen. Ik kom al 13 jaar bij deze dealer en kennen elkaar bij naam. Heb nog nooit geen klachten gehad.
Prima dealer.

Verkoop
H.Schokker (Valthermond)
08/06/2016
10

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Service
A.van Zanten-Feenstra (Emmen)
01/06/2016
9

Al jarenlang mijn dealer vanwege de klantvriendelijkheid en punctualiteit

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
8

Vriendelijk personeel, correct behandeld en behulpzaam.

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Deze dealer is in mijn ogen betrouwbaar. Je wordt snel geholpen het personeel is uiterst vriendelijk.

Service
Klaas Hoonakker (Emmen)
25/05/2016
10

Goed en deskundige personeel. betrouwbaar

Service
Anoniem
18/05/2016
8

Correcte behandeling, goede communicatie, goede uitvoering van reparaties en update van de navigatiesoftware.

Service
B. Logtenberg (Emmen)
17/05/2016
10

ervaren en betrouwbaar personeel. uitstekende en snelle service

Verkoop
J.Dokter. (Emmen)
13/05/2016
8

Betrouwbaar

Service
Christianus (Bourtange)
11/05/2016
10

Ze leveren prima werk en zijn altijd vriendelijk !

Verkoop
J. Westervaarder (Nieuwe Pekela)
11/05/2016
10

Een prima bedrijf. Vriendelijke ontvangst en goed zaken doen. Geen blabla verhalen. Afspraken worden nagekomen. Prettig bedrijf waar de klant dus ook daadwerkelijk koning(in) is.

Service
Gertie Huitink (Emmen)
06/05/2016
9

Aardige medewerkers zijn ook altijd correct.

Service
Dhr J.Knol (Emmen)
04/05/2016
10

vriendelijke mensen , goede voorlichting en perfecte service , kan niet beter

Service
D H BUSKER (Nieuw Weerdinge)
29/04/2016
8

Aflevering nieuwe auto waren problemen maar die zijn goed opgelost en de andere auto is voor een beurt heen geweest en is ook goed geregeld

Service
Roelie Brakels
22/04/2016
9

staan altijd voor je klaar . geven een prijsopgave. altijd vriendelijk leuke koffiehoek ,vervangend vervoer als je wil.

Service
Peter Martin (Leeuwarden)
20/04/2016
9

Ontvangst is hartelijk. Je voelt je geen nummer. Niet voor niets maken we de trip van Leeuwarden naar Emmen. En we zijn niet de enige.

Service
Anoniem
13/04/2016
8

Goede service,vriendelijk personeel.

Service
Marianne Lubbers v.Veen. (Borger)
13/04/2016
9

Prima mensen zowel op de werkvloer als bij de balie.

Service
Hr. S.W.J.Wassing (Klazienaveen)
06/04/2016
9

het gehele bedrijf ( receptie en werkplaats) geven je een thuis gevoel een beter gevoel voor een volgend bezoek kun je
niet verkrijgen

Service
Thj Kuijt grondverzetbedrijf. (Klazienaveen)
05/04/2016
9

zeer vriendelijk personeel hebben net een tweede nieuwe auto gekocht.

Service
K. Engels (Erica)
31/03/2016
8

de dealer is goed, maar als ik een 10 geef dan valt er helemaal niets meer te verbeteren

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Prima service, klantvriendelijk ,behulpzaam

Service
Anoniem
30/03/2016
9

Dealer neemt ruim de tijd voor je. Er staan altijd voldoende auto's om uit te kiezen.

Service
Dhr. T. Ypma (Emmen)
30/03/2016
9

vriendelijk,vlot en kundig

Service
F.L.Vorsteveld (Emmen)
30/03/2016
9

Ontvangst zeer prettig. Wachtruimte goed. Medewerkers zeer communicatief.

Verkoop
G. Beugels (Emmen )
30/03/2016
10

Ik kom hier al jaren en ben heel tevreden.

Service
Jan Moorman (Emmercompascuum)
30/03/2016
9

Goede ontvangst altijd koffie vervangend vervoer of een fiets beschikbaar

Service
Anoniem
29/03/2016
9

Prettige en vriendelijke mensen. Geen klachten. betrouwbaar.

Service
Anoniem
23/03/2016
8

Net en vertrouwd bedrijf,goede uitstraling.

Service
Dhr J.Kuik (Rolde)
23/03/2016
9

deze dealer gaat zeer persoonlijk met de klanten om altijd staat er koffie klaar dat ervaren zeer prettig, er wordt gevraagd of je ook vervoer nodig hebt in de vorm van een fiets of een auto.

Service
G.J.H. Drenth (Sellingen)
23/03/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Roelof Weggemans (Emmen)
23/03/2016
9

omdat het een prima garage is, wordt altijd correct behandeld, veel vertrouwen in

Service
Sander Platzer (Erica)
23/03/2016
9

Tevreden over de service.

Verkoop
M.A. van der Veen (Emmen)
17/03/2016
10

Goede service en prettige medewerkers.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
9

We zijn zeer tevreden

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Goede service, klantvriendelijk personeel, goede uitleg.

Service
Dhr F.J.Hensbroek (Emmen)
09/03/2016
10

Vriendelijk ontvangst en de balie medewerkers denken mee en geven goed advies.
voor onverwachte extra's geeft men een telefoontje en men houd zich aan de afgesproken prijs.
Daarnaast een goede Leen Auto is ook heel wat waard. (zonder kosten alleen brandstof natuurlijk)

Service
Diana bos stevens (Emmen)
09/03/2016
10

Zeer klantvriendelijk .

Service
Henk Groenewold (Emmen)
03/03/2016
10

alles gebeurd in zeer goede overleg en de receptie personeel is uiterst correct en vriendelijk.

Service
Anoniem
02/03/2016
7

De service is vriendelijk. Er wordt gedaan wat er wordt beloofd.
Er is vervangend vervoer beschikbaar.
Dat is allemaal prima. Enkel blijft de rekening hoog.

Service
Huub van Oudheusden (Emmen)
02/03/2016
10

Ontvangst is altijd prima. Je krijgt snel antwoord op eventuele vragen

Service
k.jeurissen (nieuw weerdinge )
02/03/2016
10

Door zeer professioneel personeel

Service
M. Arends (Emmen)
02/03/2016
9

Snel en goed geholpen. Onderdelen waren op voorraad en mijn auto werd meteen gemaakt. Prima service!

Verkoop
Verkaik ARJ (Valthe)
02/03/2016
9

Zeer deskundig, vriendelijk, goede service!!

Verkoop
J. Meijer (Emmen)
24/02/2016
9

Wij worden correct behandeld en de mensen komen hun afspraak na.

Verkoop
Anoniem
22/02/2016
9

De verkoper had een 10 gekregen maar door de enquette toch een punt eraf.

Service
Ger Veenstra
19/02/2016
10

Vriendelijkheid van de medewerkers, de uitstraling van de wachtruimte en de showroom en de uitvoering van de werkzaamheden zijn zoals ze behoren te zijn.

Verkoop
Anoniem
08/02/2016
10

We werden zeer correct en vakkundig geholpen en ze hadden alle tijd voor ons

Service
Jaap Alting (Emmen)
05/02/2016
10

Altijd vriendelijke ontvangst, correcte afhandeling van mijn opmerkingen van eventuele problemen.
En ook belangrijk koffie en krantje altijd aanwezig.

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Uitstekende garage met uitstraling en goed personeel.
Als klant word er goed uitgelegd hoe het is met m,n Toyota en krijg goede advies.

Verkoop
Anoniem
04/02/2016
9

goede service

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
7

de site is een goede bron van informatie maar een gesprek geeft veel meer duidelijkheid over wat je zou kunnen kiezen

Service
Jan Hogeveen (Nieuw Amsterdam )
03/02/2016
8

Och is gewoon goed

Service
Anoniem
27/01/2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer en medewerkers zijn altijd vriendelijk

Service
De heer D. Bartelds (Erica)
27/01/2016
9

Zeer prettige baliemedewerkers. Alles wordt altijd keurig geregeld. Prettige plek om even te wachten totdat de auto klaar is.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Ben zeer tevreden over de begeleiding van de ervaren verkoper bij de aankoop van mijn eerste nieuwe auto. Een "gewone"man...geen gladde verkoper. Gaf me meteen een vertrouwd en goed gevoel. Afwikkeling e.d was ook dik in orde!

Service
Arno de Vries (Emmer Compascuum)
13/01/2016
8

Goede service, duidelijke en heldere communicatie. Bekwaam personeel.

Service
Dhr. Kouwenhoven (Valthermond)
04/01/2016
10

Alles goed duidelijke afspraken ,lekkere koffie en alles correct met redelijke wachttijden.

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Wordt altijd goed geholpen, wordt mee gedacht naar een oplossing als het budget beperkt is.

Verkoop
iet sillius -schilderink. (exloo)
29/12/2015
10

vriendelijk en duidelijke informatie.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Snelle service, vriendelijk personeel

Service
Henk Spiekman (BORGER)
23/12/2015
8

klantvriendelijk, professioneel, er werkt van hoog tot laag een TEAM , dat trots is op hun bedrijf.

Verkoop
R vd Kolk (Sleen)
23/12/2015
10

Prima geregeld

Service
Anoniem
16/12/2015
9

Goede en klantvriendelijke behandeling

Service
Anoniem
16/12/2015
10

Vriendelijke mensen en goede service

Verkoop
Dhr. Meijer (Emmen)
16/12/2015
10

Klantvriendelijke dealer die zorgt voor een vertrouwd gevoel waardoor je met een goed gevoel een nieuwe auto koopt.

Service
Arjan schenk (Emmen )
09/12/2015
9

Afspraken worden keurig afgehandeld .vriendelijk eerlijk en duidelijk advies . Er word tijd voor je genomen kortom top garage

Service
Anoniem
02/12/2015
9

komen de afspreken na en zijn vakbekwaam en vriendelijk

Service
Arjen Visser (Emmen)
02/12/2015
8

prima service en goede kwaliteit. Je wordt goed geholpen bij de receptie

Service
Geert Moed (Emmen)
02/12/2015
9

Zeer tevreden over de benadering, werkwijze, adviesgerichtheid. Persoonlijk vind ik het prettig als de dealer een gevoel uitstraalt, dat deze naast de cliënt staat en er niet boven. Bij eventuele "extra" werkzaamheden vooraf gebeld worden en overleggen.

Service
Anoniem
30/11/2015
10

Klantvriendelijke dealer. Je bent er welkom. Er wordt zeker rekening gehouden met je wensen.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Best tevreden, maar het kan altijd nog wel iets beter

Service
José (Emmen)
26/11/2015
9

Vriendelijk personeel, hartelijk ontvangst. Je word op de hoogte gesteld van de werkzaamheden die plaatsvinden van de auto en in overleg word het behandeld.

Service
Anoniem
25/11/2015
9

hebben goed werk geleverd

Service
Arend Breider (2e Exloermond)
25/11/2015
8

Op deze dealer heb ik niks aan te merken. Wordt daar altijd goed bediend.

Verkoop
DERK HOBERS (ERICA)
25/11/2015
9

WAT IK AL GEZEGD HEB IN DE EERSTE TOELICHTING ALLES WORD ALLEMAAL GOED UITGELEGD

Verkoop
ad stabel (tweede exloermond)
11/11/2015
10

prima ontvangst- zeer vertrouwd gesprek -je hebt het gevoel dat men alle aandacht voor je heeft

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
9

De duidelijke uitleg en behulpzaamheid waardeerden wij zeer. Daarnaast was de verkoper zeer attent, zowel tijdens de koop als na de aflevering. Wij zijn zeer tevreden.

Service
Mevr. H. Vos (Nieuw Amsterdam)
11/11/2015
9

Ze werken goed en netjes en staan je vriendelijk te woord.

Service
Lambert Kiers (Emmen)
09/11/2015
10

Auto Lunenborg is een goed adres voor nieuwe en tweedehandse auto`s, ze hebben kennis van zaken, behulpzaam en aardig.

Service
Anoniem
04/11/2015
8

Goed advies en staan je netjes te woord en word ook van beiden kanten overlegd.
Prima service

Service
Anoniem
04/11/2015
9

Plezierige ontvangst en zeer correct maken van afspraak.
Auto moest kleine beurt hebben die op de afgesproken tijd ook heeft plaatsgevonden.
Goede uitleg na afloop van de beurt.

Service
Anoniem
28/10/2015
10

tevreden

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
9

goede afspraken, altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
aw mulder dekker (emmen)
28/10/2015
10

Zeer tevreden over de service en vroe

Service
N. Vollebregt (Aalden)
28/10/2015
9

100% is niet mogelijk. 90% is heel goed

Service
Sjouwke Nubé (Emmen)
28/10/2015
7

De kleine beurt zou een half uurtje duren, dus geen vervangend vervoer nodig. Uiteindelijk zat ik er bijna 3 uur te wachten, zonder een duidelijke reden waarom.

Service
Anoniem
22/10/2015
8

Betrouwbare service met eerlijke advies. Bij problemen met je wagen is er een mogelijkheid om toelichting te krijgen in de werkplaats.

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Goede samenwerking, heldere uitleg en vriendelijke werknemers.

Service
j.l.de groote (erica)
21/10/2015
10

vriendelijke mensen

Service
P. Slijkhuis (Emmen )
21/10/2015
9

Net personeel en goed geholpen. Duidelijke uitleg bij werkzaamheden.

Service
Anoniem
16/10/2015
10

correcte en accurate benadering door het personeel

Service
Anoniem
15/10/2015
8

Doen alles volgens afspraak en melden van te voren als er extra kosten zijn. Voor kleine dingen kan men altijd terecht en rekenen er soms niets voor.

Service
Peter Martin (Leeuwarden)
15/10/2015
10

Auto Lunenborg is nog een dealer die z'n nek wil uitsteken om de klant een tevreden gevoel te geven.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Klantvriendelijk. Attent. Vakkundig

Service
Katrinus de Vries (Erica)
14/10/2015
9

Toyota Lunenborg BV is een prima bedrijf met prima mensen en perfecte service

Service
dhr. J. Zwiers
12/10/2015
9

tijdige en correcte info; duidelijke communicatie; klantservice ad desk is prima.

Verkoop
J.Haan (Emmen)
12/10/2015
10

Kundig personeel, attent en behulpzaam en uiterst klantvriendelijk

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Mee denkend personeel en verstand van zaken. Aangegeven punten worden daadwerkelijk uitgevoerd en/of later overlegd. De eerste beurt van mijn Landcruiser bij deze dealer gehad, erg tevreden.

Verkoop
Klaasharm Venekamp (Emmer-compascuum)
07/10/2015
9

Ik heb een Toyota Aurus wagon aangeschaft en ben zeer tevreden over de wijze waarop ik benaderd ben door het personeel

Verkoop
Anoniem
01/10/2015
9

Klantvriendelijk personeel heel correct niet opdringerig je krijgt goede informatie.

Service
Jaap Eikema (Emmen.)
01/10/2015
9

Ik ben een tevreden klant van deze firma , 1980 nooit geen klachten vriendelijk personeel.

Verkoop
Raimond (Veenoord)
24/09/2015
10

Goede service, snel geholpen en verstand van zaken

Service
e.pathuis (winschoten)
23/09/2015
9

klant vriendelijk zowel aan de balie verkoop en in de garage

Verkoop
Harrie Doedens (Valthermond)
23/09/2015
9

je wordt er goed behandeld en als er problemen zouden zijn dan worden deze direct opgelost.

Verkoop
k.kuipers (erica)
23/09/2015
10

Klantvriendelijkven duidelijke informatie

Verkoop
Jan v/d Veen (Valthe)
21/09/2015
9

Een vriendelijk ontvangst , nemen alle tijd voor de klant en geven een gedegen advies. Niks geen opdringen maar alle tijd.

Service
Anoniem
17/09/2015
10

alles wordt goed besproken met de klant

Verkoop
Bauke L.Nijholt (Emmen)
16/09/2015
10

Ik heb mijn Toyota nu bijna 2 weken maar mijn Toyota garage is nu bezig met een piep in de auto, als deze achteruit rijdt, die wil ik er uit hebben. Top toch.

Service
mevr wilthof (ter apel)
16/09/2015
10

Zeer klantvriendelijk, altijd tijd voor een grapje en een praatje. Er word indien mogelijk altijd naar een oplossing gezocht en anders word je gebeld

Service
Nico Muller (Emmen)
16/09/2015
10

klantvriendelijk, persoonlijke benadering, men weet wat de klant wil en men dringt zich niet op

Service
Anoniem
11/09/2015
7

goede dealer/garage

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
8

nee

Service
Anoniem
11/09/2015
9

onderhoud aan mijn auto word altijd super uitgevoerd

Verkoop
de heerW. Hoekstra (Westerbork)
11/09/2015
10

zeer betrouwbaar adres, prima benadering door het personeel.

Service
dhr Arends (Emmen)
11/09/2015
8

Gewoon goed.

Service
Dina Bos Stevens (Emmen)
11/09/2015
10

klantvriendelijk altijd behulpzaam ook al zijn het maar kleine dingetjes .

Service
Mevr.T.G.Arends (Emmen)
11/09/2015
10

Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen,al mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord

Service
Anoniem
19/08/2015
9

goed en net personeel word zeer goed geluisterd en afspraken worden keurig op tijd afgehandeld en goede vakmanschap kortom zeer tevreden over toyota lunenborg

Service
W de Brabander (Emmen)
17/08/2015
9

Goede behandeling en afhandeling van de onderhoudsbeurt van de auto.

Service
Dhr J.Knol (Emmen)
05/08/2015
10

gewoon vriendelijke mensen en altijd bereid om je te helpen

Service
Dhr.R.Hartjes (emmen)
05/08/2015
7

Ben al lang klant en zo op de hoogte waar ik aandacht aan schenk maar de standaard onderhoudskosten hoeven me niet vooraf verteld te worden Als ik al eens ontevreden was wordt het in goed overleg opgelost

Service
Jan Buseman (Heiligerlee)
29/07/2015
9

Goede en vriendelijk ontvangst. Goed en klant vriendelijk

Service
R. Boiten (Stadskanaal)
27/07/2015
9

Vriendelijke medewerkers die zeer behulpzaam zijn. Er is een prettige sfeer.

Service
Anoniem
23/07/2015
8

klantvriendelijk

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Uitstekende service. Vriendelijk personeel !

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Vakbekwaam, eerlijk, geen onnodige kosten, vriendelijk.

Service
Mevr. Gritter (Emmen)
15/07/2015
9

Word altijd goed geholpen en de mensen zijn vriendelijk

Service
Roelof weggemans (Emmen)
15/07/2015
8

Ben al jaren bij deze garage en geen klachten

Verkoop
Dhr. R. Stuifzand (Emmen)
08/07/2015
10

Fijn kontakt Vlot en adequate beantwoording

Service
g wosten (emmen )
08/07/2015
10

Hier worden de problemen altijd naar tevredenheid opgelost

Verkoop
Anoniem
06/07/2015
10

Erg prettige ervaring met deze dealer.

Service
Piet Veringa (Klazienaveen)
06/07/2015
8

Ik ben vriendelijk, correct en goed behandeld. Zonder verassingen.

Service
R.Wolff (Sleen)
06/07/2015
9

Het is een goed team, mensen aan de balie zijn attent en de monteurs zijn deskundig.

Service
Dhr.J.Lindeman (Emmen)
30/06/2015
9

Ik vindt alles perfect.

Service
Anoniem
25/06/2015
8

perfecte garage. afspraken worden correct nagekomen. servicegericht.

Service
dhr.H D Groenewold (Emmen)
24/06/2015
9

omdat ik zeer tevreden ben over alles.

Service
Mevr. M J Palmers Weerd (Emmen)
24/06/2015
10

Goede service, zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

Ik ben als nieuwe klant tot nu toe zeer tevreden, vandaar het cijfer 8. Als ik na langere tijd nog net zo tevreden ben, zal de waardering hoger worden.

Verkoop
arjan schenk (emmen)
17/06/2015
10

al jaren super tevreden als er problemen zijn worden ze naar volle tevredenheid opgelost

Service
J.G.Kouwenhoven (Valthermond)
03/06/2015
10

Duidelijke afspraken, geen verrassingen en goed werk.

Service
mevr.Beekelaar
01/06/2015
10


Een prettige behandeling en nooit gezeur.

Service
Anoniem
27/05/2015
9

omdat het altijd goed is wat ze doen

Service
D H BUSKER (Nieuw Weerdinge)
27/05/2015
7

Het is goed geen opmerkingen alles word in overleg gedaan

Service
A P Hoefkens (Nijkerk (GLD.) )
20/05/2015
9

Een oude wijze meester zei vroeger op school:"Een 10 is voor Onze Lieve Heer, een 9 voor de meester en een 8 voor de leerling". Toyota is voor mij :"De Meester".

Service
Anoniem
20/05/2015
8

Vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken.

Service
Marjoleine Schoevers (Tweede Exloermond)
18/05/2015
8

Vriendelijke mensen, denken mee bij een probleem.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

wij zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Hele klantvriendelijk. En tevens goede service

Service
Anoniem
13/05/2015
8

De dealer heeft van mij een 8 gekregen omdat ik heel erg tevreden ben. Ze zijn klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam, iets wat in deze tijd schaars aan het worden is.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Goede service en volgens afspraak.

Service
Jan Schrijvers (Emmen)
13/05/2015
9

Vriendelijk en herkenning van wie je bent.

Service
Jan Schrijvers (Emmen)
06/05/2015
9

Vriendelijk en herkenning van wie je bent.

Service
Anoniem
06/05/2015
10

wij zijn zeer tevreden.

Service
Jan Moorman (Emmercompascuum)
30/04/2015
9

vriendelijk er word je altijd koffie aangeboden krijg een fiets mee tot de auto weer gereed is ongeveer 1.5 uur

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Altijd goed behandeld

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
8

Gewoon een goede garage met correcte service.

Service
Geert Moed & Jan Hilgen (Emmen)
29/04/2015
10

Zeer tevreden over onze dealer , vanaf november 1992 zijn wij al klant. Begonnen met 3x model Carina, vervolgens 2x model Avensis, 2x model Corollla en daarna tot en met nu 2x model Auris. Hoffelijkheid en service staan hoog bij hun in het vaandel.

Verkoop
roelof en kinie nijboer (terapel)
29/04/2015
10

wij worden zeer vriendelijk behandeld en worden altijd uitgenodigd om zo maar langs te komen voor een kopje koffie en een praatje

Service
Dhr. G.J.H. Drenth (Sellingen)
09/04/2015
9

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Prettige omgang, niet opdringerig, uitstekende service.