Beoordelingen 

676 commentaren van in totaal 676 beoordelingen
Service
Dhr J. Willems (Emmen)
14-06-2019
10

Prima dealer en uitmuntende service

Service
Wim de Brabander (Emmen)
07-06-2019
10

Je wordt snel geholpen als je een probleem hebt.

Service
Johan Koopman
07-06-2019
8

Het is een klant vriendelijke garage (receptie) en goede monteurs.

Service
Gerda de Jong
07-06-2019
10

Wordt altijd vriendelijk geholpen. De service is uitstekend.

Service
Jelle Van Raalte (Noord-Sleen)
05-06-2019
10

Zeer behulpzaam, goede uitleg, komen hun afspraken na, schone werkomgeving en persoonlijke aandacht. Top dealer.

Service
m.stroosnijder (Westerbork)
05-06-2019
10

Lunenborg Emmen is een uitstekende Toyota dealer met service verlening hoog in het vaandel. Tevens wordt je als klant volledig ontzorgt.Personeel is zeer plezierig in de omgang en zijn terzake zeer deskundig. Kijken en denken met je mee en geven de voor- en nadelen aan, mochten die er al zijn.Kortom Lunenborg Emmen is mijn garage met uitstekend personeel.

Service
Willem Freeke (Emmen)
24-05-2019
9

Professioneel bedrijf.

Service
Bert Buseman (Emmen)
22-05-2019
10

Eerlijk, betrouwbaar, bekwaam en klantvriendelijk

Service
Dhr J. Sikking (Zwolle)
17-05-2019
10

Correct tot in de puntjes

Service
Bob van der Meer (Nieuw Weerdinge)
17-05-2019
10

Bij aankomst werd ik verwacht, ik was ruim op tijd maar werd wel direct geholpen. Medewerkers van de receptie zijn accuraat, vriendelijk en terzake kundig. Ik ben zeer tevreden met degeleverde diensten.

Service
Bea Hofman
10-05-2019
10

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven. Je blijft het idee houden dat je als klant bepaald, geen opdringerigheid. Het gehele proces van info tot het aangaan van een private leasecontract is goed verlopen.

Service
Anoniem (Emmen)
10-05-2019
10

Ik geef een 10 omdat ik niets aan te merken heb en een hele prettige ervaring heb bij de aankoop van de auto.

Service
Carla van der rest (Emmen)
08-05-2019
10

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over alles, en met een tevreden gevoel weg gaan.

Service
Raymon hemel (Emmen)
24-04-2019
9

Gewoon goed in alles en duidelijk wat het kost

Service
Tina (Emmen)
24-04-2019
10

Prima service en altijd even vriendelijk. Geen negatieve ervaringen.

Service
Edmond Bergsma
24-04-2019
9

Zeer correct en nooit negatieve verrassingen tav afspraken vooraf.Altijd denken vanuit de klant

Service
Dhr. Ben Assen (Emmen)
24-04-2019
10

Jarenlang (met onderbreking, maar steeds weer teruggekomen, nu 3 nieuwe auto's op rij gekocht.Steeds goed onderhandelen en nog nooit problemen gehad over afspraken en/of reparaties.Goed contact met zowel receptie- als werkplaatsmedewerkers.

Service
H.J. Dettingmeijer (Emmen)
24-04-2019
10

Zeer goede service. Eerlijke medewerkers die competent zijn en die je kan vertrouwen. De volgende auto weer van Lunenborg.

Service
Geert Moed (Emmen)
18-04-2019
9

Goede service en zeer klant-vriendelijk !!

Service
D. Jacobs (Bourtange)
18-04-2019
10

Alsnog zoals het hoort in iedere auto een reservewiel erbij geleverd.

Service
Mieke van der Plaat (Dalen)
10-04-2019
10

Lunenborg is een prettige zaak, waar ik al jaren kom. Ze verkopen betrouwbare auto’s, de onderhoudswerkzaamheden worden goed uitgevoerd, de sfeer is prettig en de mensen die er werken ontvangen je vriendelijk.

Service
Dhr. Jannes Santing (Emmen)
10-04-2019
9

Prettige mensen.

Service
G Huitink (Emmen)
10-04-2019
10

Goede service en vriendelijke medewerkers. Zeer kundig personeel.

Service
Mevr. Kroon-Mulder
10-04-2019
9

Goede service, klantvriendelijk.

Service
Dhr. C de Vries (EMMEN)
09-04-2019
8

Op correcte wijze en professioneel geholpen.

Service
Ingrid Post (Emmen)
09-04-2019
10

Altijd vriendelijk en alles volgens afspraak.

Service
Paul en Yolanda Huisman (Emmen)
09-04-2019
10

Omdat de medewerkers altijd vriendelijk zijn, en het onderhoud en de service altijd heel goed is.

Service
Jan Schrijvers (Enmen)
09-04-2019
9

Ik kom er al ongeveer 25 jaar, al die jaren een zeer goede ervaring met het bedrijf. Ook altijd een goede inruilwaarde gehad bij aankoop van een andere auto.

Service
Dhr J. De Wilt (Barger Compascuum)
09-04-2019
9

Alles keurig en netjes afspraak is afspraak.

Service
A. Hollander
08-04-2019
10

Wij worden altijd prima ontvangen door de mensen die wij tegen komen.

Service
R.H. de Gries (Rolde)
06-03-2019
10

Deskundig, klantvriendelijk en aardig

Service
Harrie Heijnen (Klazienaveen )
20-02-2019
4

Slordig werken en de klant het gevoel geven dat hij dom is

Service
Eric Grondstra (Borger)
12-02-2019
10

Personeel vriendelijk, duidelijke afspraken, goede service, positieve uitstraling wekt vertrouwen.

Service
Jan Huizing (Emmen )
12-02-2019
10

Wij zijn al meer dan 15 jaar klant van Lunenborg vanwege hun sociale benadering van automobisten. Uitstekende service en buitengewoon klantvriendelijk met name voor vrouwen. Gewoon een topbedrijf en daarom rijden wij al jaren Toyota.

Verkoop
Piet Brachel (Valthrmond)
06-02-2019
9

Het is een schoon bedrijf het ziet er netjes en verzorgd uit. De showroom zou wat opgefleurd mogen worden

Verkoop
Geert Bos (Schoonoord )
06-02-2019
10

Er loopt een goed team rond. Altijd vriendelijk en een luisterend oor bij vragen. Goede service is standaard. Ik word er blij van.

Service
Harm (Emmen)
01-02-2019
9

Prima garagebedrijf ,afspraken worden netjes nagekomen en vriendelijk personeel

Service
Dhr J Hogeveen (Nieuw Amsterdam)
01-02-2019
9

Tevreden over alle zaken

Service
H.Schokker (Valthermond)
01-02-2019
10

Ben zeer tevreden als klant.

Service
Mevr. de Koster
25-01-2019
10

vriendelijk en vakbekwaam

Service
Alex Kok (De Kiel)
23-01-2019
10

Goede en kundig personeel, waar goed met te praten is.

Verkoop
Frank Berndt (Emmen)
18-01-2019
10

Ik was enorm positief verrast over hoe mooi het kopen van een auto kan zijn. Ik ben nu 52 en heb al vaker een andere auto mogen kopen en-of leasen. Het positieve gevoel bij Toyota Lunenborg heb ik nog nooit eerder zo mogen ervaren.

Service
Arie Huijgen (Emmen)
18-01-2019
9

Ik ben zeer tevreden over Lunenborg.

Service
G.J.H. Drenth (Sellingen )
16-01-2019
9

Ben al 9 jaar klant en wordt altijd zeer correct behandeld.

Service
Wijnhold Smit (Schoonoord)
16-01-2019
9

Auto Lunenborg B.V. is een fijne en klantvriendelijke Toyota dealer. Alles is altijd naar onze volle tevredenheid geweest in al de afgelopen jaren en we gaan ervan uit dat dat nog heel lang mag duren!

Service
Kees van Eck
16-01-2019
8

Ze komen hun afspraak na en zijn zeer behulpzaam

Service
Tinie Kerkdijk (Schoonebeek)
04-01-2019
10

Ze helpen je super goed en correct zeer tevreden over alles

Service
Wim Weits (TerApel)
04-01-2019
9

uitstekende behandeling en uitvoering van het onderhoud en reparaties

Service
Dhr. M. Ederveen (Emmen)
04-01-2019
9

Auto Lunenborg straalt uit dat iedereen klant belangrijk is. Iedereen wordt gastvrij ontvangen en reparaties en servicebeurten worden uitgebreid toegelicht. En op het moment dat je druk bent begrijpen ze dat meteen en is de ontvangst kort en krachtig. Je hebt bij Lunenborg het gevoel dat je familie bent.

Service
Gerrit Habers
04-01-2019
10

Prima service vriendelijk behulpzaam personeel

Service
R.J. Nijhoff (Stadskanaal)
04-01-2019
9

In alle jaren klant (meer dan 15) nog nooit teleurgesteld

Service
Nico Muller
19-12-2018
10

Ze zijn altijd vriendelijk, ze zijn zeer vakkundig en hebben altijd een oplossing. Auto's ophalen en weer terugbrengen als dat nodig mocht zijn.

Service
Dhr Van den Brink (Emmen)
19-12-2018
10

Prima bediening

Service
H.petersen blaauw (Emmen)
14-12-2018
10

Zeer content!!

Service
Peter Martin (Leeuwarden)
14-12-2018
10

Kom al vier jaar bij deze dealer en ik word daar altijd goed geholpen. Dingen die eventueel niet goed gaan zijn altijd bespreekbaar.

Service
Els haverkort (Emmen)
14-12-2018
10

Kort geleden begaf mijn accu het. Binnen een kwartier werd ik geholpen, dat versta ik als echte service

Verkoop
Mevr. Terpstra
13-12-2018
10

Vriendelijk personeel, klantgericht en prettige sfeer. Duidelijk en direct antwoord bij vragen. No nonsense cultuur.

Verkoop
Teunis De Haas (Weiteveen)
13-12-2018
10

Is al jaren een vertrouwd adres.

Service
Dhr. C.L de Vries (Emmen )
07-12-2018
10

Ben zeer tevreden over de behandeling.

Service
Hero Hindriks (Emmen)
07-12-2018
10

Positieve behandeling.

Verkoop
Edwin Dekker (Nieuwlande)
05-12-2018
9

Zeer klantvriendelijk, helder en duidelijk verhaal en komen afspraken na !

Service
D Ensing (Emmen)
05-12-2018
10

Ben al jaren klant, altijd prima contact en overleg over eventuele werkzaamheden die nodig zijn.

Service
A. Dengerink
05-12-2018
8

Altijd goede service. Maar misschien nog een klein verbeterpuntje. Voor het eerst de auto voor een onderhoudsbeurt een dag van te voren gebracht. Direct vanuit mijn werk 's middags na 15:30 uur de auto gebracht. Helaas stond er geen leenfiets klaar. Die waren allemaal uitgeleend. Misschien had ik achteraf gezegd, eerst even moeten bellen. Later 's avonds (koopavond) alsnog de auto gebracht toen er wel een leenfiets was. Misschien 1 of 2 reserve leenfietsen achter de hand houden? Ook in verband met eventueel onderhoud aan leenfiets? Overigens prima geholpen door de baliemedewerker.

Service
Jos Banus (Gasselternijveen)
30-11-2018
7

Ik was over het algemeen wel te spreken, wel verwonderd over het antwoord over uitlijnen dat de dealer dat uitbesteedt.

Service
J van raalte (Noord Sleen)
30-11-2018
10

Alles was goed als afgesproken!!!!!

Service
Jaap Alting (Emmen)
29-11-2018
10

Bij auto Lunenborg Emmen wordt met de klant goed overlegt en worden afspraken nagekomen.

Service
Dhr.H.Haan (Emmen)
29-11-2018
9

Vertrouwd, goed gevoel. Zeer aardige medewerkers.

Service
M.M. Lambers-Nieters (Klazienaveen)
23-11-2018
10

Ik kom al heel veel jaren bij Auto Lunenborg in Emmen en alleen dat al spreekt voor zich dat ik zeer tevreden ben met Auto Lunenborg. En ik hoop nog jaren door te gaan.

Verkoop
Dhr. Fokko Speelman (Emmen)
23-11-2018
9

Kundigheid,vriendelijk,zeer nette showroom,beschaafd personeel,kortom een voor mij vertrouwde omgeving.

Service
Ger Veenstra (Borger)
23-11-2018
10

Een bijzonder prettige garage met vriendelijk en attent personeel. Beurten en/of reparaties worden prima uitgevoerd en als er iets extra moet gebeuren dan wordt dit eerst met de klant overlegd. Je bent er echt persoonlijk klant en geen nummer.

Service
Albert Bloeming (Emmen)
23-11-2018
8

Omdat ik erg tevreden ben over deze garage, maar niets is helemaal perfect en dat kan ook niet.

Service
M.A. (Theo) Smeenk (Odoorn)
15-11-2018
9

Zeer prettige ontvangst, gastvrij en toegankelijk.

Verkoop
Gerrit H. van Goor
14-11-2018
10

Deze dealer heeft goed naar mijn wensen geluisterd en waargemaakt. Zelfs die welke normaal wellicht niet te doen zijn.

Service
Nanninga (Coevorden )
09-11-2018
9

Hulpvaardig en super service.

Verkoop
fam. Thiewes
09-11-2018
10

Zeer klantvriendelijke benadering. Goed advies bij keuze nieuwe auto zowel type als uitvoering. Juist informeren over status aflevering.

Service
Dhr J Raven
09-11-2018
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Albert Meijering (Veenoord)
09-11-2018
9

Vriendelijk, deskundig en hulpvaardig.

Verkoop
Herman Hemel (Erica)
02-11-2018
10

Goed ontvangen door *** , duidelijke uitleg, geen druk om een auto te kopen.

Service
M Krijgsveld (Ter-Apel)
02-11-2018
10

Heel netjes behandeld en goede service verleend.

Verkoop
Meppelink (Schoonebeek)
02-11-2018
8

Nette garage.

Verkoop
Hr A.Koopman (Schoonebeek)
29-10-2018
10

Goede informatie en snelle reactie op mijn vragen. Reeds vierde auto afgenomen. Dit zegt voor mij voldoende.

Service
Hc.middeberg (Sleen)
29-10-2018
8

Geen problemen gehad en keurig afgehandeld.Personeel ook geen probleem.

Service
HdG (Zwolle)
29-10-2018
9

Vriendelijke ongecompliceerde mensen, die meedenken met de klant.

Verkoop
Bas Krins (Emmen)
22-10-2018
10

Zeer mooie showroom met vriendelijk personeel. Op je vragen wordt duidelijk zonder poespas geantwoord.

Verkoop
Joyce
18-10-2018
10

Goede service! Werknemers hebben voldoende kennis en zijn bereid je te helpen, nemen goed de tijd voor je.

Service
b brandsen
11-10-2018
8

Correct vriendelijk en duidelijk.

Service
Geert Moed (Emmen)
11-10-2018
9

Al jaren worden wij op een prettige manier geholpen en te woord gestaan.Vanaf ca. 1994 zijn wij al klant bij Auto Lunenborg - Emmen. Het personeel van de receptie, van de werkplaats en de medewerkers van het verkoop-team functioneren prima.Altijd correct en meedenkend, wat wij als zeer prettig ervaren.

Verkoop
Aly Elling (Emmen)
11-10-2018
10

Auto Lunenborg is een zeer goede garage. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en ik kan iedereen die een auto wil kopen of leasen, aanraden zeer zeker eens bij Lunenborg een kijkje te nemen.

Service
hollander a (zwartemeer)
11-10-2018
10

Ik ben tevreden wat er word afgesproken.

Service
hr w . blom
11-10-2018
6

Net voldoende.

Service
Lambert Kiers (Emmen)
02-10-2018
9

Auto Lunenborg is een goede dealer die zich aan de afspraken houd die ze met je maken.Een goede sfeer en een goede service.

Verkoop
Marga Emming
02-10-2018
10

Prima benadering, mooi schoon bedrijf. Verkoopafdeling terecht een 10, nu hopen op eenzelfde ervaring met de werkplaats van dit bedrijf.

Service
F.Wanink (Tweede Exloermond)
26-09-2018
9

Leuk bedrijf met vriendelijke en behulpzame personeel. Kon altijd langskomen als ik er iets niet vertrouwde aan mijn auto, dan kreeg ik een goede uitleg en werd goed geholpen.

Verkoop
Klaas Engels (Erica)
26-09-2018
9

Prachtig bedrijf, zeer goed personeel.

Service
Roel Idema (Emmen)
19-09-2018
8

De verkoper *** is erg attent,dat is geweldig.

Service
Brouwer.b (Odoorn)
19-09-2018
8

Omdat ik tevreden ben

Verkoop
Dhr. Groote
12-09-2018
10

'Straight-to-the-point'-dealer zonder enige poespas of verkooppraat. Lunenborg staat lijnrecht achter het merk Toyota en draagt dit, via haar medewerkers, met hart en ziel uit.

Service
Dhr.Duinkerken (Klazienaveen)
06-09-2018
9

dit was de eerste keer dat er een onderhouds beurt werd gedaan bij mijn Yaris Hybrid,de vooraf afgesproken tijd werd niet overschreden.de ontvangst en wachttijd heb ik als aangenaam ervaren.

Verkoop
Jeroen Jansen
05-09-2018
9

Ik ben goed ontvangen. Vriendelijk behandeld. Goed geluisterd naar mijn wensen.Goede financiële uitleg.Goede afhandeling.

Service
Joke Poelman (Emmen)
05-09-2018
10

Auto Lunenborg staat garant voor wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ze zijn betrouwbaar, het personeel is vriendelijk en ze leveren vakwerk. Ze staan altijd voor je klaar, waar je ook bent. Ze denken mee in oplossingen mochten zich onverhoopt problemen aandienen. Top service, top bedrijf.

Service
Jaco Bergenhenegouwen (exloo)
05-09-2018
9

Ik word altijd prettig geholpen en krijg duidelijk antwoord op vragen die ik stel

Service
T Mensen (Emmen)
29-08-2018
9

Goede service en afspraken

Service
Gerda Oosting (Roswinkel)
29-08-2018
10

goede service en correcte benadering.

Service
I.J. breimer (Dalen)
29-08-2018
8

Correcte manier van werken.

Service
Dhr B.H. Klein Ikkink (Stadskanaal)
23-08-2018
10

Zeer klantvriendelijk en bekwaam personeel.

Service
M Arends (Emmen)
22-08-2018
9

Ik word altijd goed en snel geholpen.

Service
Henk Groenewold (Emmen)
22-08-2018
10

alles uitstekend en prima personeel

Service
J. Wubbels
22-08-2018
8

Waren tevreden over de behandeling, fijn dat men kon wachten en de auto direct weer mee retour kon.

Service
G.e.gravers (Emmercompascuum)
22-08-2018
7

7 is een mooie cijfer,dat had ik altijd niet op mijn schoolraport

Verkoop
Jan Meijer (Stadskanaal)
13-08-2018
10

Toyota Lunenborg...een garage die voelt als een warme deken. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, nemen alle tijd, zijn gastvrij en beantwoorden al je vragen. Je wordt al begroet als je een stap in de showroom zet. Dit voelt goed!!

Service
Wim Scheffer (Emmm)
08-08-2018
10

Alles ziet er ordelijk en netjes uit

Service
Klaas van der Kaap (Emmen)
01-08-2018
10

vriendelijk personeel, helder en duidelijk in overleg

Service
Dhr. J. De Wilt (Barger Compascuum)
01-08-2018
8

Ze zijn klantvriendelijk en tijdens de reparatie kreeg ik een leenauto mee, en dit was geen sloper achter Van het terrein, maar een hele jonge auto prima.

Service
K.duinkerken (Nieuwlande)
31-07-2018
10

Ben te vrede heb geen klachten vriendelijk met de klanten om gaan en koffie staat altijd klaar als je wacht vind dat een prettig gevoel

Service
laan van der (coevorden)
25-07-2018
9

goede service en jaren ervaring met deze garage.schoonouders ook naar deze garage en ook goedepunten.

Service
Jg bernsen (Barger compasc)
24-07-2018
10

Ik was zeer te vreden

Service
Harrie Schokker (Valthermond)
16-07-2018
10

Het is een fijne garage met goede verkopers.

Verkoop
Mevr. van Heye
11-07-2018
10

De werknemers van Auto Lunenborg zijn zeer professioneel en heel klantvriendelijk. Men neemt de tijd om de klant te voorzien van goede raad bij aankoop van een auto (nieuw of tweedehands) maar ook bij reparaties of verdere vragen denkt men met de klant mee zonder opdringerig te zijn.

Verkoop
Harm Hubers (Veenoord)
04-07-2018
10

goede klantgerichte service

Verkoop
KLaas Hoonakker (Emmen)
03-07-2018
10

Ben er al jaren klant(18 jaar) Nooit geen problemen. Ik ben nog nooit ontevreden met een onbehaaglijk gevoel naar huis gegaan.

Service
Peter Martin (Leeuwarden)
28-06-2018
8

Auto schoon afleveren zowel ibinnenkant buitenkant alsook motorruimte. Faciliteit voor het gebruik van leenauto is uitstekend.

Service
W Meijering (Nw. Amsterdam )
28-06-2018
9

Goede service en overleg met klant. Ervaren en goed personeel

Service
JMA Zwiers (Coevorden)
28-06-2018
9

ATTENT, BEHULPZAAM, DUIDELIJKHEID OVER DE REPARATIE.

Service
Dhr a schenk (Emmen)
27-06-2018
9

Super tevreden afspraken voledig nagekomen en perfect de schade afgehandeld van aanname schade afspraak bij spuiter en weer afleveren . Leen auto gehad PERFECT

Service
Jeroen (Klazienaveen)
27-06-2018
8

Goede en vriendelijke service

Service
Douwe van der Veen (Emmen)
27-06-2018
9

Mijn Toyota Auris bevalt mij heel goed, de garage is tip-top en het personeel is vriendelijk en beantwoord elke vraag die je stelt.

Service
Dhr Ouderkerken
22-06-2018
9

Goede service, vriendelijke en behulpzame balie medewerkers.

Verkoop
R. Stuifzand (Emmen)
20-06-2018
10

Betrouwbaar, uitstekende service

Service
Gerrie Ufkes (Emmen)
20-06-2018
10

Goede service, zeer vriendelijk personeel.

Verkoop
j. volkerts (emmen)
14-06-2018
9

Erg prettige garage afspraken kloppen vriendelijk altijd een leen auto ?? prima koffie.

Service
Rie Bakker-Stuut (Coevorden)
07-06-2018
10

Fijne garage. De mensen staan je altijd vriendelijk te woord en je kunt met hen overleggen.Bij bijzonderheden komen ze naar je toe om dat te vertellen en te overleggen wat er moet gebeuren.

Service
Edmond Bergsma (Emmen)
06-06-2018
9

KlantvriendelijkDuidelijk in prijzenKlantgerichtGastvrij

Service
J. Bos (Assen)
06-06-2018
9

Ga één keer per jaar voor mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt speciaal naar Auto Lunenborg toe wegens de goede persoonlijke behandeling.

Service
gier (emmen)
06-06-2018
8

beter kan niet

Service
Stef Wassing SR (Klazienaveen)
06-06-2018
9

Volledig vertrouwen in deze firma

Verkoop
Gea Heller (Ter Apel )
06-06-2018
10

alles is zeer goed

Service
H.Alblas
01-06-2018
8

Het beste automerk wordt naar de klant op de beste wijze vertegenwoordigt.

Verkoop
Sijmon Zondervan (Emmen)
01-06-2018
10

Altijd correcte informatie, goede service

Service
F.H.Dallinga (Sellingen)
24-05-2018
10

We vinden het een top bedrijf, die goede service en klantvriendelijkheid uitstraalt!

Verkoop
Thomas en Sobina Hoogland (Emmen)
16-05-2018
10

Zeer prettig geholpen van aankoop tot aflevering.

Verkoop
jos meijer (emmen)
09-05-2018
9

alles was duidelijk, tijd voor je nemen, eerlijke informatie geven

Verkoop
Fam. J.G Klewer (Emmen)
08-05-2018
10

Vriendelijk, terzake kundig, receptiebezetting zeer correct , gewoon vaklui.

Verkoop
Elting
02-05-2018
10

Altijd vriendelijk en correct geholpen en te woord gestaan.Personeel is technisch goed onderlegd

Service
J.Breitsma (EMMEN)
02-05-2018
9

Eén klein puntje : dat de receptionisten nu achter een glazen wand zitten vind ik persoonlijk niet zo geslaagd.Liever een directe begroeting face to face.Komt m.i.klantvriendelijker over .

Service
Roelie Brakels
26-04-2018
9

Ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en helpen je zo spoedig mogelijk.

Service
Rinse Rinsma (Emmen)
26-04-2018
10

Vriendelijk kundig personeel, met goede service.

Service
Farm. Lubbers
25-04-2018
8

Omdat 10 perfect is en niemand is perfect

Service
j.l.de groote (erica)
25-04-2018
10

hele fijne garage en personeel

Service
R. Meijering (Sleen)
25-04-2018
9

Een vriendelijk ontvangst vakkundige garage zonder poespas wat wil je nog meer

Verkoop
Dhr. J Santing (Emmen)
25-04-2018
9

zeer tevreden

Service
D H Busker
25-04-2018
8

Is goed op bepaalde persoon na ,die zij je mag de auto niet in de garage rijden terwijl er geen auto in stond dat komt slecht bij mij over

Verkoop
Dhr. J. de Jong (Barger-compascuum)
25-04-2018
9

Ik ben zeer goed geholpen. Altijd met een lekkere kop koffie en zeer vriendelijke en vakbekwame service.

Verkoop
Henk Brinks (Noord-Sleen)
25-04-2018
10

Het personeel is plezierig in de omgang en zeer deskundig. We worden er altijd keurig geholpen.

Service
Jeroen (emmen)
18-04-2018
9

Kwalitatief en klantvriendelijk

Service
Ben Assen (Emmen)
18-04-2018
10

Deskundige, behulpzame en vriendelijke medewerkers in combinatie met het onderhandelen bij inruil, de kwaliteit van de garage en de hoge mate van betrouwbaarheid van TOYOTA.

Service
Dhr. S. Schrik
09-04-2018
9

Vriendelijk en correct te woord gestaan door receptionist. De showroom is kort geleden opnieuw ingericht en is nu dan ook zeer uitnodigend voor potentiële klanten. Mijn ervaringen met garage Lunenborg zijn tot nu toe, vanaf juli 2017, zeer goed.

Verkoop
Mevr. Hartman (Zwartemeer)
28-03-2018
9

klant en service gericht

Service
bert nieland (klazienaveen)
14-03-2018
9

deze garage biedt de klant iets wat een ander nog steeds moet waarmaken .

Service
Dhr. C. Gerrits (Emmen)
07-03-2018
10

vriendelijk en professioneel personeel leuke sfeer en leuk om de garage met de ten toon gesteld eauto's te bekijken onde het genot van een bak koffie.

Service
A Mulder
07-03-2018
9

Vriendelijk ,snelle afhandeling van beurt, leenauto beschikbaar, goede uitleg. Volgens afspraak gelopen

Service
bert brandsen (nieuw schoonebeek)
07-03-2018
8

vriendelijk, deskundig en open in contact

Service
Gerrie Benes
28-02-2018
9

Vriendelijke en deskundige mensen aan de receptie en in de werkplaats. Garage maakt op mij een betrouwbare indruk.

Service
T. de Jong
28-02-2018
8

Altijd in goed overleg van wat er moet gebeuren

Service
hardon rw Dhr (emmen)
28-02-2018
8

Het betreft een solide bedrijf in mijn beleving en voorwat intern het geval is;Prima stemming zowel onder personeel en dus ook naar de klant toe.Voor Uw informatie;;Ik heb het wel anders ervaren bij niet toyota dealers.

Verkoop
Kees van Eck
28-02-2018
9

Fijn geholpen

Service
Dhr. Bram Misker (emmen.)
28-02-2018
8

Een prettige garage waar je prettig geholpen wordt.

Service
Neeltje Mocking
09-02-2018
10

Vriendelijke en vakkundige mensen, prettige gastvrije omgeving en het langskomend personeel biedt aan een kopje thee of koffie voor je in te schenken.

Verkoop
ADM Kok (De Kiel)
06-02-2018
10

Goede en betrouwbare dealer.

Service
F.J.Oldenhuis (Emmen)
24-01-2018
8

Ik wordt er altijd netjes en correct geholpen

Service
Geert Moed (Emmen)
24-01-2018
9

Eerlijk en trouw, goede service, komen hun afspraken na. Eigenlijk verdienen ze een 10, maar geef ons een kans om hun die 10 een volgende keer echt te geven.

Service
Ingrid Post (Emmen)
24-01-2018
10

Altijd aardig, vooraf prijsopgave en een gezellige wachtruimte

Service
Wijnhold Smit (Schoonoord)
24-01-2018
9

Alles wordt altijd correct afgehandeld naar mijn volle tevredenheid. Als er, bijvoorbeeld bij een beurt, onverwachte kosten zijn dan word ik daar van te voren van in kennis gesteld. De medewerk(st)ers zijn altijd erg vriendelijk en als je even moet wachten dan kan dit in de mooie wachtruimte waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie van een specialiteit die jij wenst. Ook kun je eventueel een krant of een tijdschrift lezen en dan is de tijd zo om en kun je je auto al weer meenemen.

Service
Anoniem
10-01-2018
7

word deskundig geholpen iedereen is vriendelijk en behulpzaam!

Service
Anoniem
03-01-2018
9

Erg attente, betrouwbare mensen, er wordt duidelijk goed leiding gegeven en dus is er een goed team.

Service
Anoniem
28-12-2017
10

Bij Lunenborg werkt men vakkundig, accuraat en klantvriendelijk. De service is uitstekend.

Service
Dhr. J.J. Crans (Emmen)
20-12-2017
9

In volgorde van belang: betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

vriendelijk, behulpzaam en bekwaam.

Service
J.Kuipers (Emmen)
20-12-2017
9

zie mijn bovenstaande antwoorden!!!Twee Toyota"s in mijn bezit en de vijf voorgaande geleverd door Lunenborg !! Toch een plusje voor deze kundige club!!

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Omdat ik heel erg tevreden ben

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Tevreden met de service en de uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Anoniem
13-12-2017
8

8 is een prachtig cijfer

Service
Anoniem
12-12-2017
8

Auto Lunenborg is voor mij een prettige , betrouwbare garage waar ik met vertrouwen mijn auto koop en in onderhoud heb.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

klantvriendelijk duidelijk uitleg

Service
M. Ederveen (Emmen)
06-12-2017
9

Auto Lunenborg is een prettig bedrijf met dito medewerkers, in het verkoopteam, aan de receptie en in de werkplaats. Het geeft een soort familiegevoel. Afgezien van de rekening, die je toch moet betalen, is het plezierig hier de auto te laten onderhouden. Het complete plaatje geeft een gevoel van een goede prijs-prestatie verhouding.

Verkoop
Anoniem
06-12-2017
10

Vriendelijke en eerlijke verkopers die je niet het gevoel geven dat je bij hen moet kopen. En iedereen neemt de tijd voor je. Ruime showroom.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Goede service en persoonlijke benadering! Zeer prettige garage

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Vriendelijke bejegening. Correcte en deskundige behandeling en reparaties.

Service
Dhr. A P Hoefkens (Nijkerk ( GLD).)
06-12-2017
10

In mijn totale jaren van auto rijden ( 50 jaar) diverse garages bezocht met diverse merken. Mijn Toyota garage, Auto Lunenborg is de beste van alle garages, waar ik contact mee heb gehad.

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Omdat alles goed geregeld is, eerlijke medewerkers en een fijne sfeer

Service
Anoniem
30-11-2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben over Auto Lunenborg

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Altijd vriendelijk personeel. Bij onduidelijkheid bij online reservering word persoonlijk terug gebeld. Er word met je meegedacht.

Service
H. Peters-Vos (Nieuw Amsterdam.)
24-11-2017
9

Auto lunenorg Emmen werkt goed en netjes. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
23-11-2017
9

Onze ervaring is: heel deskundig en vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Toyota garage Lunenborg is al heel veel jaren mijn garage. Tot volle tevredenheid. Personeel is vriendelijk en vragen worden altijd goed beantwoord. Ik hoop dat Toyota Lunnborg nog heel veel jaren mijn garage mag zijn....

Service
Peter Martin (Leeuwarden)
22-11-2017
9

Uitstraling bedrijf en vriendelijk personeel

Service
Theo Dijkstra (Emmen)
22-11-2017
10

Klantgerichtheid & service van Auto Lunenborg is zeer goed. De medewerkers van de werkplaats receptie denken met je mee en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Ik beveel Auto Lunenborg dan ook van hart aan.

Service
Jan Koops (Emmen)
15-11-2017
10

iedereen is vriendelijk, wordt netjes behandeld bij de receptiekoffie staat klaar ,fiets of leenauto, en ik heb het gevoel of ik er al jaren kom

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Klantvriendelijk en kundig

Service
dhr. J.Rakers (Emmen)
08-11-2017
10

In alle opzichten uitermate tevreden

Service
Jan Hogeveen (Nieuw-Amsterdam )
08-11-2017
9

Prettig om heen te gaan

Service
Theo Smeenk (K)
02-11-2017
9

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Service
Mevr. Govers (Abcoude)
02-11-2017
7

prettige service, maar onduidelijk was, wat er onder mijn garantie viel en wat niet.

Service
bennie sijbom (emmen)
01-11-2017
10

ze leveren goed werk af [vakman schap en ervaring].

Service
Frits Vorsteveld (Emmen)
01-11-2017
9

Ontvangst bij de receptie is zeer vriendelijk.Na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt krijg je een uitvoerige toelichting wat er is gebeurd en wat er op termijn moet gebeuren.

Service
Vinolia Meijer (EMMEN)
24-10-2017
10

de 10 is voor MIJN beoordeling TERECHT. Erg KLANTVRIENDELIJK EN CORRECT in UITLEG zijn de vakmensen van Lunenborg,

Verkoop
Ruud Oosting (Valthermond)
13-10-2017
9

In het verleden reeds meerdere auto`s bij Lunenborg gekocht . Daarom nu weer een auto daar gekocht.

Service
Anoniem
12-10-2017
7

Ben tevreden met deze garage. Correcte gesprekken en afhandeling van de werkzaamheden

Service
A Hollander (Zwartemeer)
12-10-2017
9

het is goed vertoeven daar

Service
Mevr T .Arends (Emmen)
11-10-2017
8

Ik ben zeer tevreden

Service
hendrik.eelsing (sellingen)
09-10-2017
10

je wordt er goed geholpen en ben goed tevreden

Verkoop
Mevrouw A. Van Heems (Emmen)
09-10-2017
9

Gasstvrij,netjes, altijd bereid tot hulp

Service
Anoniem
05-10-2017
8

zeer prettig personeel en prima de beurten uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
04-10-2017
10

Prima garage met goede service en vriendelijk ter zake kundig meedenkend personeel.

Verkoop
Dhr Hebels (Klazienaveen)
03-10-2017
10

Vriendelijke contact, snelle service en heldere uitleg zowel bij aankoop als tijdens onderhoud of problemen met de auto

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Keurig/hartelijke ontvangst ,netjes behandeld door werknemer/monteurs, keurig volgens afspraak werkend

Service
MEVR. h.j. kAREL (eMMEN)
06-09-2017
10

eR WORDT MET MIJN WENSEN REKENING GEHOUDEN EN ALLES KAN IN OVERLEG

Service
Anoniem
31-08-2017
9

Wij zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Vanwege de manier waarop we daar behandeld worden en de kwaliteit van het werk

Service
LECEikens-Choufoer (Erica)
30-08-2017
9

De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en nemen de tijd voor diegene, die een auto in onderhoud geeft. De uitleg is duidelijk.

Verkoop
roelof en kinie nijboer (terapel)
30-08-2017
10

worden altijd super goed ontvangen en altijd keurig behandeld

Service
Joke Poelman (Emmen)
30-08-2017
10

De medewerkers zijn er joviaal, vriendelijk en correct. Er is altijd wel tijd voor een grapje en een serieus gesprek. Ze staan altijd voor je klaar, zelfs als het druk is. Ze zijn vernieuwend en denken mee. Perfecte service. Alleen jammer dat ze er nooit intrappen om eens een keer spontaan (bij wijze van loyale klant ofzo?) een keer mijn auto om te ruilen (zonder verdere kosten uiteraard) voor het nieuwste model? Zou toch leuk zijn. Ik hoef geen prius of ander electriek model, is niet voor mij weg gelegd haha.

Verkoop
jaap van ENGEN (emmen )
28-08-2017
10

je kunt er altyd even binnen lopen .je word er altyd goed behandeld en zeer vriendelijk...

Verkoop
O. Emming
28-08-2017
10

Ik rij al bijna 40 jaar toyota bij lunenborg . Ik wordt er zo goed behandeld dat ik voel me daar kind aan huis.dus zeer positief.

Service
Jolanda (Emmen)
23-08-2017
8

Ik ben blij met Toyota Lunenborg omdat niemand opdringerig is, ze eerlijk zijn als onderhoud nog niet nodig is (fijn, want een gezin met 4 pubers kost al genoeg) en behulpzaam bij 'rare lampjes'.

Verkoop
Dhr. B.H.Klein Ikkink (Stadskanaal)
23-08-2017
10

Gastvrije ontvangst, plezierige verkopers en bali-personeel. Goede sfeer en denken met de klant mee.Een garage om aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

Service
Anoniem
23-08-2017
8

Persoonlijke en juiste service

Service
Anoniem
23-08-2017
10

Fijne behandeling.

Service
M Arends (Emmen)
23-08-2017
9

Ik word altijd netjes behandeld en zo ook onze auto!

Verkoop
Anoniem
22-08-2017
10

Behulpzaam.Attent.Gezellig. IK ben meer dan veertig jaar klant.

Service
M.Krijgsveld (Coevorden)
16-08-2017
9

ik vind de service van de mannen uit de werkplaats en de balie mede werkers uitstekend

Verkoop
Dhr. de Jonge (Coevorden)
08-08-2017
9

Een prima garage met zeer vriendelijk personeel, een uitstekende behandeling en service.

Service
Anoniem
04-08-2017
8

Tot nu toe eerste keer bij de garage geweest met de toyota. En dat was oke.. dus de toekomst moet het uitwijzen...verder nog geen klachten over de dealer.

Service
Anoniem
04-08-2017
10

Positieve ervaringen !!!!

Service
Anoniem
02-08-2017
9

Vriendelijk pers. Duidelijkheid en goede service.

Service
Anoniem
02-08-2017
9

Wij worden altijd goed geadviseerd en bij extra kosten vooraf gebeld. Er wordt dan goed besproken wat er extra kan/moet worden uitgevoerd. Vriendelijk personeel, dus wat ons betreft een positief oordeel over Lunenborg Emmen

Service
W Meijering (Nw. Amsterdam )
02-08-2017
10

Klantvriendelijk prima service deskundig personeel mooie showroom en wachtruimte

Service
Anoniem
02-08-2017
10

Altijd zeer correctNooit een probleem gehad

Verkoop
Dhr. m velterop (nieuw weerdinge)
02-08-2017
8

met de meeste mensen is het goed omgaan

Verkoop
Anoniem
31-07-2017
10

Woord er zeer goed behandeld personeel is zeer vriendelijk en corect ,het onderhoud word altijd goed uit gevoerd en je kunt altijd langskomen als je iets hebt

Service
Dhr. J.J. Krijgsman (Epe)
26-07-2017
10

Afspraken worden nagekomen. Klant wordt vriendelijk en zakelijk behandeld. Vergelijkingen zet ik niet op papier.

Service
Anoniem
26-07-2017
7

is ruim voldoende

Service
J.Romeijn (Sleen)
26-07-2017
9

Ik heb de mijn huidige auto al bijna 14 jaar. Al die jaren is de auto in onderhoud bij Lunenborg. Nog nooit klachten gehad, om die reden geef ik Lunenborg een 9.

Service
S.J. Lijklema (Schoonebeek)
26-07-2017
10

Prettige ontvangst bij de receptie/werkplaats met uitleg over de onderhoudswerkzaamheden. Ik vind de receptie/werkplaats de belangrijkste schakel tussen klant en dealer.

Verkoop
joop piek (emmen)
24-07-2017
10

nooit geen problemen met een toyota goede service goed geholpen

Service
Gert Besselse (Klijndijk)
24-07-2017
8

vriendelijk personeel en veel kennis in huis

Service
Anoniem
17-07-2017
9

Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
17-07-2017
10

Zeer prettig bedrijf met kundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
17-07-2017
8

Klantvriendelijk. Goede service

Service
Ben van Gorkom (Coevorden )
13-07-2017
10

Vriendelijk personeel en eerlijkheid over onderhoud en beurten , geen onnodige en overbodige kosten.
Een service gerichte dealer met een prima wachtruimte.

Verkoop
Dhr. Jan van Engen (Emmen)
13-07-2017
10

Ik heb hele goede ervaring met deze mensen
Je wordt daarmaltijd spontaan behandeld
Ik vind het allemaal keurig en netjes
Zo als ik nu denk
Komt de volgende wel weer bij Lunenborg vandaan

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
10

Prima bedrijf

Service
J.Schrijvers (Emmen)
13-07-2017
8

Ik kom al jaren bij Auto Lunenborg, wordt altijd correct geholpen.

Service
H.J Peters (Klijndijk)
11-07-2017
9

goede service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Kom al jaren met veel plezier bij deze dealer

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
10

Benadering is altijd positief, prettige mensen, goede service.

Service
Dhr. R. Steenbergen (Emmen)
27-06-2017
8

Betrouwbare en goede garage

Service
Gerda de Jong (Tweede Exloërmond)
27-06-2017
9

Erg vriendelijk personeel en behulpzaam. Ik beoordeel Emmen-Auto Lunenborg met een 9, omdat een 10 voor de juffrouw of de meester is.

Verkoop
H Kleine Deters (Emmen)
22-06-2017
10

Goede , deskundige service. Leuke uitstraling. Meelevend, enthousiast.

Service
Jan Bregman (Rijssen)
22-06-2017
8

Correcte garage, fijn personeel, je wordt niet als een nummer behandeld.
Eén minpunt heb ik zelf, dat is dat de airco van het begin niet goed gefunctioneerd heeft, dit is bij de laatste beurt weer behandeld deze kosten zijn ook niet inrekening gebracht, wat ik zeer correct vond en uiteraard waardeer.

Verkoop
Anoniem
21-06-2017
10

nou vriendelijk en eerlijk

Service
brouwer .b (odoorn)
21-06-2017
10

volledig tevreden

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Goede vriendelijke service met persoonlijk contact.

Service
Dhr Katrinus de Vries (Erica)
21-06-2017
10

ik had een voorband die op springen stond. Ik kon direct komen en in overleg hebben we besloten ook de andere voorband te vervangen. Het werk is vlot gedaan. Ik kon er onder het genot van een kop koffie op wachten. Wat een goed team en een goede garage!

Service
Anoniem
14-06-2017
8

Altijd goed en correct behandeld

Verkoop
Anoniem
12-06-2017
10

We zijn erg prettig geholpen. Professioneel kregen we veel informatie, op een prettige, klantvriendelijke manier.
Er werd service verleend die niet persé hoefde, b.v. een mail met een foto van de nieuwe auto toen hij binnen was bij de dealer.
Ook bij aflevering werd duidelijke uitleg over de auto gegeven en konden de instellingen en gegevens direct al ingesteld worden door de verkoper.
Wij vonden dat prettig en handig.
We zijn zeer tevreden..

Verkoop
Anoniem
09-06-2017
10

Dit bedrijf stelt de klant centraal en is volledig daar op gericht. Doet er alles aan om de wensen van de klant te vervullen.

Service
TJIPKE SCHRIK (STADSKANAAL)
09-06-2017
10

geweldige garage en eerlijkheid zeer aan te bevelen

Service
Dhr. de Graaf (Emmen)
08-06-2017
9

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en vakbekwaam.

Service
Neeltje Mocking (Exloo)
07-06-2017
10

Het is gewoon een fijne garage

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
10

Uiterst klantvriendelijk en je meteen thuisvoelend i.c.m. een correcte aflevering.

Service
mevr.A.van Zanten-Feenstra (Emmen)
02-06-2017
9

Altijd bereid te helpen. accuraat en zo snel mogelijk.

Service
Rie Bakker-Stuut (Coevorden)
31-05-2017
9

Het is een prima garage. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers en de werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Tot nu geen klachten.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Een prima en betrouwbare garage met prima service

Service
Anoniem
26-05-2017
9

Ik rijd al vele jaren tot volle tevredenheid een Toyota en dat zijn Corolla s, Avensis , Corolla Verso, en De Verso en heb daarmee de beste ervaringen, voor mij is Toyota de beste auto, en heb nog nooit een ernstig probleem gehad.!

Verkoop
Dhr. Ben (B.H.) Assen (Emmen)
24-05-2017
10

Belangrijke rol speelt natuurlijk, dat ik reeds vanaf 1980 meerdere auto's gekocht heb bij Lunenborg en dat men met mij bekend is inzake de manier, waarop ik handel en behandeld wil worden. Dat dit tot grote tevredenheid is, mag blijken uit het feit, dat ik meerdere auto's bij hen heb gekocht en met een enkel uitstapje steeds weer terug ben gekomen ben en nu weer een serie van drie op een rij nieuwe auto's. Dit heeft zeker te maken met de betrouwbaarheid van de auto, maar ook met de betrouwbaarheid van de garage. Ook verrassende auto's zaten ertussen, zoals één van de eerste Priussen 2 generatie en nu de H-CR. Ik blijf!
Complimenten aan het management, maar zeker ook aan het gehele team.

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Omdat ze altijd vriendelijk en correct zijn .

Service
Roelie Brakels
19-05-2017
8

ben tevreden ,voor onverwachte problemen kon ik direct terecht , wat ik zeer waardeer

Service
Fer van Andel (Emmen)
18-05-2017
9

We komen er meer dan 10 jaar, als het cijfer lager was had ik gekozen voor een andere dealer, we geven daarom een 10

Verkoop
Anoniem
17-05-2017
10

Goede service en klantvriendelijk personeel

Service
Geert Eding (2e Exloermond)
15-05-2017
10

Netjes, eerlijk goede service en gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Service
Anoniem
15-05-2017
8

Goed en altijd vriendelijke mensen

Verkoop
Jessica Carta (Valthermond)
15-05-2017
9

Erg vriendelijk en meedenkend personeel. Van auto dealer tot werkplaats personeel

Verkoop
dhr a schenk (emmen)
10-05-2017
9

wij zijn erg tevreden over de kennis vriendelijkheid van deze dealer komen er al jaren naar grote tevredenheid. dit geld voor receptie verkoop magazijn en werkplaats

Service
Anoniem
04-05-2017
8

Ze zijn zeer klantvriendelijk en goede service, echter was het fijn geweest als ze van te voren hadden aangegeven dat de kosten voor een beurt meer was geworden.

Verkoop
Broekman .
03-05-2017
10

Een goede garage .

Verkoop
Anoniem
03-05-2017
10

Al sedert de jaren 1980 staat Lunenborg bij ons bekend om hun uitstekende service, heldere en volledige communicatie en kwaliteit! Je komt er weinig (weinig storingen), betaalt heel acceptabele prijzen en je krijgt altijd een gratis leenauto mee. Weinig hijgerige acties en reclames; wel consistente degelijkheid!

Service
Geert Moed (Emmen)
03-05-2017
9

goede service, correct, klantvriendelijk, vakkundig

Service
Jeroen Joustra (Emmen)
03-05-2017
10

Geen verrassingen door goede communicatie.

Service
Hans Lutjens (Emmen)
03-05-2017
10

Omdat ik helemaal tevreden ben over de persoonlijke contacten en de wijze waarop mijn auto onderhouden wordt.

Service
Anoniem
28-04-2017
9

prima bedrijf ga ik met goed gevoel naar toe

Service
Albert Meijering (Veenoord )
26-04-2017
10

zoals aangegeven vriendelijk en deskundig personeel. Een goede sfeer dat men ook uitstraalt.

Service
Anoniem
26-04-2017
8

Lunenborg is een prettige dealer, waar je je thuis voelt. De receptie heet je warm welkom, er is een koffiehoek en als het wachten lang duurt is er altijd wel een werkplek om rustig te werken. Met het verkooppersoneel is het prettig onderhandelen, je krijgt het gevoel dat ze meer intermediair zijn dan verkoper. Het lijkt er op dat niet alleen de belangen van Lunenborg maar ook van de klant meetellen in het aanbod wat wordt gedaan. Bij een klein defect wordt altijd gekeken of er ruimte in de werkplaats is om er even tussendoor naar te kijken. Kortom, Lunenborg is een dealer Toyota-waardig!

Service
Anoniem
25-04-2017
10

Prima zaak. Ben zeer tevreden. Hier krijg je wat je verwacht.

Service
Anoniem
19-04-2017
10

omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
19-04-2017
9

VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM

Service
Hietkamp (Ter Apel)
12-04-2017
10

Heel vriendelijk ontvangen en een zeer nette garage

Service
Anoniem
12-04-2017
7

Een betrouwbare dealer. Men kent de auto goed en weet precies waaraan het zou kunnen ontbreken.

Service
Gerda Oosting (Roswinkel)
12-04-2017
10

goede en gemoedelijke sfeer en dienstverlening

Service
Anoniem
05-04-2017
8

Vriendelijke en goede vakmensen.

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Een goede garage waar je op de ouderwetse manier wordt geholpen. En vooral dat de klant koning is!!

Service
Geert Bults (Emlichheim )
05-04-2017
9

omdat ze hun werkzaamheden goed en netjes uitvoeren en als je een lamp of iets anders wordt je meestal direct geholpen erg fijn.

Service
harends (tweede exloermond)
05-04-2017
10

top

Service
Anoniem
30-03-2017
8

Ze zijn er altijd zeer vriendelijk en correct,en er is steeds een luisterend oor voor eventuele klachten. Het onderhoud cq de reparaties worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.Voor mij mag die 8 ook een 9 zijn.

Service
Anoniem
23-03-2017
8

Ben tevreden over de behandeling en over de uitvoering.

Verkoop
Fam. M.Stroosnijder (Emmen)
23-03-2017
9

Tijdens de informatie vraag over een specifieke Toyota werden wij bijzonder goed geïnformeerd door de verkoper. Hij bood aan een proefrit te maken en daar hebben wij ruimschoots gebruik van gemaakt. Ook heeft hij ons voorgesteld bij de receptiemedewerkers en -sters. Kortom wij zijn zeer tevreden met de aan ons geboden service en natuurlijk de aflevering van onze fantastische Toyota C HR. Wij zijn zeer tevreden met Lunenborg en hopen nog wel een tijdje daar over de vloer te komen met onze Toyota en op die manier gebruik te kunnen maken van de uitstekende service.

Service
S.G. Nubé (Emmen)
23-03-2017
10

Ik ben geheel tevreden over deze garage, zowel klantvriendelijkheid als de werkzaamheden. Bij een kleine beurt word ik zelfs gebeld of het goed is als er een ruitenwisserblad vervangen wordt, helemaal top!

Verkoop
Jan kuper (Emmen)
23-03-2017
10

Staan altijd voor je klaar Uitstekende service en prijs kwaliteit uitstekend

Service
Chris de Vries (Emmen)
20-03-2017
8

Dit was mijn eerste ervaring met deze garage. De onderhoudsbeurt is correct overeenkomstig de afspraak uitgevoerd. Ook werd ik op een prettige wijze ontvangen door de receptie en de koffie smaakte goed.

Service
Paul Huisman (Emmen)
16-03-2017
10

omdat de service bij Toyota altijd goed is, men heeft de tijd voor je en eventueel een bakje koffie. De medewerkers aan de balie staan je vriendelijk te woord. en de werkplaatsmedewerkers doen netjes werken. we hebben in de afgelopen 15 jaar nog nooit de auto onder het smeer teruggehad.

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Zoals eerder vermeldt, ik ben tevreden over de hele procedure zoals ze die volgen.

Service
Albert Rossing (Emmen)
16-03-2017
10

Reeds 44 jaren ervaring met dealer. Nog nooit een probleem gehad. Klantvriendelijk, probleemoplossend en goed werk leveren.

Service
Anoniem
09-03-2017
8

vriendelijkheid.

Service
chris vos (erica)
08-03-2017
8

Duidelijk,komt betrouwbaar over.

Verkoop
Mevr. Prins
08-03-2017
10

Vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer, goede en uitgebreide uitleg over de auto en werkwijze garage, super auto.

Verkoop
Ron Deuten (Emmen)
08-03-2017
9

Altijd vriendelijk personeel, veel aandacht en uitleg.

Service
Dhr FR Geerdink
08-03-2017
8

Goede service, vriendelijke behandeling, duidelijke communicatie. Meedenkend personeel.

Service
Anoniem
03-03-2017
9

Goede contacten en goede servise

Verkoop
Anoniem
02-03-2017
10

Vriendelijk, correct personeel, kindvriendelijk, mooie showroom.

Service
Anoniem
01-03-2017
9

Mooi

Service
H.F. van Oudheusden (Emmen)
01-03-2017
10

Na jarenlange ervaring blijfyt dit een betrouwbare garage

Service
Dhr,
01-03-2017
9

Ik Ben zeer te vreden en dat ik als kland goed op de hoogte word gehouden wat ze met mijn auto aan het doen zijn

Verkoop
Anoniem
01-03-2017
10

Service gericht

Verkoop
Anoniem
28-02-2017
10

Een prettig bedrijf met vriendelijk en deskundige medewerkers. Ik wordt er altijd erg prettig geholpen.

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Graag meerdere soorten koffie in de automaat.

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Alles naar wens verlopen. Niets en niemand is volmaakt, dus vind ik een 8 een prima beoordeling.

Service
Lemmen (Nieuwe Pekela)
22-02-2017
9

Zij komen de afspraak na en als er wat aan de auto moet gedaan worden dan komen ze naar u toe en vragen of het gedaan kan worden met uitleg wat er aan mankeert. De receptie en de personen die er werken zijn vriendelijk en begripvol.

Service
Henk Dokter (Emmer_Compascuum)
22-02-2017
8

ik ben al jaren klant en ook al jaren een tevreden klant.

Service
Jan Keen (Emmen)
22-02-2017
8

deze keer tevreden

Verkoop
harm zeewuster (schoonoord)
20-02-2017
10

zeer klantvriendelijk prima service goeie koffie aardige mensen auto zeer netjes afgeleverd was nog gepoetst ook

Verkoop
Anoniem
20-02-2017
10

Sales heeft me erg goed geholpen toen ik vorig jaar november 2016 in de showroom stapte.
Ze namen de tijd voor me en gaven mij alle informatie waar ik om vroeg van de modellen die ik op het oog had.
Ook attendeerde ze mij op de komst van het nieuwste model Toyota C-HR Hybrid vanaf 15 december 2016.

Nu rijd ik in dit model Toyota C-HR Hybrid Bi-tone :))) inmiddels al 4 weken en ben heel erg tevreden met deze auto.

Ik waardeer de dealer vanwege zijn Klantgerichtheid en zijn Correcte heldere manier van communicatie naar de klant toe en een groot Pluspunt is het probleemoplossend meedenken met de klant!! Nu rijd ik in een prachtige auto van een premium kwaliteit :) Hiervoor wil ik de dealer hartelijk bedanken! Met vriendelijke groet,

Service
C.G.M. van Dijk (Borger)
20-02-2017
10

Goede behandeling en afhandeling van de werkzaamheden

Service
Jan Meijer (Emmen)
14-02-2017
8

Ze doen wat wordt afgesproken.

Service
Anoniem
19-01-2017
9

De dealer is zeer klantvriendelijk en de werkzaamheden aan mijn auto worden goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
18-01-2017
10

Zeer ervaren personeel staat borg voor een uitstekende service. Men kent elke klant en weet precies uit het hoofd wat er speelt. Dat, en de feitelijke uitvoering van het werk geeft veel vertrouwen. En het vertrouwen is al decennialang niet geschaad.

Service
G. Veenstra (Borger)
28-12-2016
10

Betrouwbare garage met een prima uitstraling en uitermate vriendelijk personeel.

Verkoop
F. Schilperoord (Den Helder)
15-12-2016
9

De garage en gehele staf komt goed over.
Hebben alle tijd voor je !
Zeer zeker de verkoopafdeling verdiend een pluim,
waarop zij de verkoop en aflevering begeleiden.

Verkoop
Jan Hogeveen (Nieuw-Amsterdam )
09-12-2016
10

Wij zijn tevreden over de koop en service en de behandeling als klant

Verkoop
Jeroen (Emmen)
07-12-2016
9

De service van de medewerkers

Service
hendrik.eelsing (sellingen)
26-10-2016
10

vriendelijke mensen en goede serviese

Service
G.Hof (Emmen)
26-10-2016
9

Goede garage, goed personeel en een goed product.

Service
J.H.A.Barents (Weerdinge)
12-10-2016
10

De garage houdt mijn oude Toyota in topvorm en dat geeft een veilig gevoel

Service
T de haas (Weiteveen)
10-10-2016
10

Vertouwt goed degelijk vriendelijk

Service
Anoniem
05-10-2016
9

Goede service, denken mee om problemen op te lossen

Service
j.l.de groote (erica)
29-09-2016
10

fijne zeer vakkundige mensen ---gewoon

Service
Mevr Arends (Emmen)
07-09-2016
10

Ik ben altijd goed en kundig geholpen

Service
rene post ( ermerzand)
31-08-2016
10

Klantvriendelijk waar voor je geld

Service
Anoniem
24-08-2016
9

Pas nog langs geweest voor een nieuwe accu. Ik kon meteen terecht en werd weer snel en goed geholpen. Erg fijn in de vakantieperiode. Top!

Service
Anoniem
24-08-2016
9

Vriendelijk en betrouwbaar

Service
Rien Menheere (Emmen)
24-08-2016
10

Ik heb een heel goed gevoel bij deze dealer. De sfeer en de manier waarop ze met mij als kant omgaan is precies de manier waarop ik graag benaderd wordt. Daarnaast levert dit bedrijf zonder meer kwaliteit.

Service
Anoniem
11-08-2016
8

Gewoon goed

Service
Geert Moed (Emmen)
10-08-2016
9

Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in hun vaandel. Accuraat.

Service
Gerda Oosting (Roswinkel)
08-08-2016
10

zeer prettige en vakkundige benadering en behulpzaam

Service
Jan Schrijvers (Emmen)
03-08-2016
9

Ben ongeveer 25 jaar bij deze firma en altijd zeer goed en correct behandeld. Je kent het personeel en anders om ook.

Service
Ben Assen (B.H.) (Emmen)
01-08-2016
10

De kwaliteit en vriendelijkheid van het personeel is doorslaggevend.

Service
J. Bos (Assen)
29-07-2016
10

Service is de afgelopen jaren perfect geweest, jaarlijkse beurt wordt prima uitgevoerd.

Service
Hans Lutjens (Emmen)
25-07-2016
10

ze zijn goed en betrouwbaar

Verkoop
Neeltje Mocking (Exloo)
20-07-2016
9

Ik ben zeer tevreden over ons contact en de manier waarop de verkoop/koop tot stand kwam

Service
Anoniem
13-07-2016
9

je wordt er vriendelijk en correct behandeld
men neemt de tijd voor je, ook als het erg druk is.
Voor zover ik dat kan beoordelen is men deskundig, zodat je er een vertrouwd gevoel aan over houdt.
Als men niet direct antwoord heeft op een bepaald verschijnsel, word je later teruggebeld als men het antwoord weet

Service
Arno de Vries (Emmer Compascuum)
13-07-2016
9

denkt altijd met de klant mee, de werkplaats is zeer deskundig.

Service
Anoniem
06-07-2016
10

Prettige benadering servlce staat voorop.

Service
dhr. K.F. van beek (Dalen)
06-07-2016
9

de medewerkers van de Toyota dealer in Emmen helpen je correct, snel en goed. denken mee met de eigenaar om een zo compleet mogelijke oplossing voor een probleem aan de auto te verhelpen

Service
dhr D.J.v.d.Veen (Emmen)
06-07-2016
10

Met een Toyota zit je gewoon goed, geen problemen tot op heden. En de service van deze dealer is prima.

Verkoop
Joke Hofstede (Erica)
06-07-2016
10

Vriendelijk en deskundig

Service
A.Mehmetaj (emmen)
29-06-2016
10

je wordt super geholpen !!!

Service
marjoleine (tweede exloermond)
29-06-2016
10

Service is goed, vriendelijk personeel aan de balie. Prijs van onderhoud is altijd heel redelijk.

Service
Dhr T . Funke (Emmen)
21-06-2016
8

alles is volgens vooraf afgesproken zaken gegaan .en dus oke.

Service
Anoniem
15-06-2016
10

We zijn al meer dan 26 jaar meer dan tevreden klanten !

Verkoop
Koos Dijkstra (Emmen)
15-06-2016
10

Hij heeft ons prima geholpen, was duidelijk, kwam beloftes en afspraken na, kortom...wat wil je nog meer?!

Verkoop
Anoniem
15-06-2016
10

Goede afspraken mee te maken en die ook nakomen.
De service zijn uitstekend.

Service
Anoniem
08-06-2016
8

Correct

Verkoop
H.Schokker (Valthermond)
08-06-2016
10

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Verkoop
Dhr. G. lahuis (Meppen (Drenthe))
08-06-2016
10

Het zijn prettige mensen. Ik kom al 13 jaar bij deze dealer en kennen elkaar bij naam. Heb nog nooit geen klachten gehad.
Prima dealer.

Service
Arjan schenk (Emmen)
08-06-2016
10

Probleem met navigatie perfect opgelost . Keurig en vakkundig geholpen . Auto yaris hybride en garage gewoon super. Bedankt voor de prettige en vlotte service kom zeker terug.

Service
A.van Zanten-Feenstra (Emmen)
01-06-2016
9

Al jarenlang mijn dealer vanwege de klantvriendelijkheid en punctualiteit

Service
Anoniem
25-05-2016
9

Deze dealer is in mijn ogen betrouwbaar. Je wordt snel geholpen het personeel is uiterst vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
25-05-2016
8

Vriendelijk personeel, correct behandeld en behulpzaam.

Service
Klaas Hoonakker (Emmen)
25-05-2016
10

Goed en deskundige personeel. betrouwbaar

Service
Anoniem
18-05-2016
8

Correcte behandeling, goede communicatie, goede uitvoering van reparaties en update van de navigatiesoftware.

Service
B. Logtenberg (Emmen)
17-05-2016
10

ervaren en betrouwbaar personeel. uitstekende en snelle service

Verkoop
J.Dokter. (Emmen)
13-05-2016
8

Betrouwbaar

Verkoop
J. Westervaarder (Nieuwe Pekela)
11-05-2016
10

Een prima bedrijf. Vriendelijke ontvangst en goed zaken doen. Geen blabla verhalen. Afspraken worden nagekomen. Prettig bedrijf waar de klant dus ook daadwerkelijk koning(in) is.

Service
Christianus (Bourtange)
11-05-2016
10

Ze leveren prima werk en zijn altijd vriendelijk !

Service
Gertie Huitink (Emmen)
06-05-2016
9

Aardige medewerkers zijn ook altijd correct.

Service
Dhr J.Knol (Emmen)
04-05-2016
10

vriendelijke mensen , goede voorlichting en perfecte service , kan niet beter

Service
D H BUSKER (Nieuw Weerdinge)
29-04-2016